Rychtář SESTAVA ROKU - Pardubický | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

BRANKÁŘ:

Jakub Šutovec (Přelouč) - Odchytal drtivou většinu zápasů a byl jednou z hlavních opor týmu. Podařilo se mu vychytat 7 čistých kont. Týmu se i díky němu podařilo umístit na 3. místě a zajistili si postup do krajského přeboru, i přestože Přelouč vstřelila pouze o gól více než například sestupující Rosice nad Labem.

 

OBRANA:

Petr Motyčka (Libišany) - obránce Libišan prokázal své zkušenosti z dřívějších působišť. Jeho tým byl po celý rok dominantní, proto byl velmi důležitý i směrem dopředu. Odehrál 24 zápasů a nastřílel v nich 6 branek. Petr vyniká i v centrovaných míčích, které posílá do pokutového území jeden za druhým.

 

Miroslav Knápek (Tatenice) - Poměrně úspěšný ročník zažil i celek Tatenic, i přestože jarní část sezóny neodehrál na svém trávníku. Miroslav Knápek patřil k nejdůležitějším hráčům jak v obranné činnosti, tak v té útočné, kam se z pozice stopera snaží dostávat. Připravil nespočet gólových šancí a navíc dokázal vstřelit hned 7 branek.

 

Přemysl Grunta (Ústí nad Orlicí B) - Do třetice zkušený obránce. Naopak nepříliš úspěšnou sezónu zažila rezerva Ústí. Především jarní část soutěže se jim vůbec nevydařila a o to víc se ukázalo, jak je důležitým kapitánem pro svůj tým. Vynikal především v osobních soubojích. Do svých statistik si připsal 4 branky. 

 

ZÁLOHA: 

Ondřej Kraják (Libišany) - Nadstandartní hráč na svoji soutěž. Aby také ne, když v dorostenecké ročníky odehrál v týmu Sparty Prahy. Odehrál i pár zápasů za Hradec Králové, kde byl při postupu do nejvyšší české fotbalové ligy. V letošním ročníku nasázel 26 branek, a stal se druhým nejlepším střelcem soutěže.

 

Ondřej Tareš (Tatenice) - Již druhý tatenický hráč v sestavě roku. Ofenzivní, dynamický a rychlý. Takto lze definovat styl hry mladého záložníka. Stal se tahounem tatenické ofenzívy, ale bohužel mu parádně rozbehnutou sezónu zastavilo zranění meniskusu. I přesto si ale Ondra nominaci v sestavě určitě zaslouží, za což hovoří i statistiky. V 16 zápasech vstřelit 11 branek je opravdu velmi pěkné číslo.

 

Radek Horyna (Lázně Bohdaneč) - Základní stavební kámen záložní řady. Defenzivní záložník tvořící útočné akce. Bohdaneč slaví postup z druhého místa do krajského přeboru, ke kterému přispěl i 6 brankami, ale především naprostou dominancí ve středu hrací plochy. Svému týmu pomohl zkušenostmi z vyšších soutěží a na jeho herní přehled je radost pohledět.

 

Lukáš Kraják (Libišany) - Do sestavy se jednoznačně dostal i druhý Kraják z Libišan. Lukáš se stal nejlepším střelcem celé soutěže, když dokázal vsítit 32 branek v 23 zápasech a jeho výkony byly odpovídající při nejmenším o dvě soutěže výše. Síla Libišan byla především ve středu pole, na čemž má značný podíl i právě Lukáš Kraják. Za zmínku také stojí, že dokázal odehrát celou soutež bez obdržení jakékoliv udělené karty.

 

ÚTOK:

Dmytro Haladei (Vysoké Mýto B) - Nečekaný objev jarní části sezóny. Vlivem nešťastných situací vzniklých ve světě Vysoké Mýto získalo prvotřídního útočníka. Do českého fotbalu tento ukrajinský hráč naskočil neuvěřitelným stylem a jednalo se spíše o výjimku, když Dmytro v zápase nevstřelil branku. Možná trochu kontrovezrní jméno z důvodu, že odehrál pouze 9 utkání, ale na druhou stranu jeho výkony byly naprosto dominantní a dokázal v nich vstřelit 15 branek. Stihl si připsat i 7 startů za divizní A - tým, kde má statistku přesně gól na zápas.

 

Petr Štarman (Dolní Újezd) - Jedniný hráč v sestavě roku z týmu, který skončil na pěkném pátém místě. Petr si vystřílel pomyslnou bronzovou kopačku za třetího nejlepšího střelce soutěže, když nastřílel 23 branek a jedná se tak bezpochyby o hlavní hnací motor Dolního Újezdu.

 

Tomáš Klátil (Lázně Bohdaneč) - Naši sestavu doplní útočníku druhého nejlepšího celku letošního ročníku. Tomáš si připsal 18 branek v 21 utkání. Útočník s vynikajícím výběrem místa a velmi dobrým zakončením, který vždy ví, kam se má postavit. Do Bohdanče skvěle zapadl a příští sezonu ho uvidíme v krajském přeboru.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.06.2022 12:35 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.