SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 18.06.2022

0

Poslední kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Pustověty zvítězily v Kněževsi především díky skvělému Michalu Benešovi. V brance Beny doslova čaroval a přiváděl domácí hráče do rozpaků. S fotbalovou kariérou se loučil Radek Žalud, který vedl Lišany do posledního utkání v sezóně s kapitánskou páskou. Ukázal, že bude týmu chybět. Velmi dobrým výkonem se podepsal pod vítězství a čisté konto v zápase s Olešnou. Závěrečná fotbalová rozlučka tak měla pro lišanskou legendu sladkou příchuť.

 

Stoperská dvojice Marek Kučera a Tadeáš Kotaska byla nad úrovní okresního přeboru. Prvně jmenovaný dost možná odehrál poslední zápas v dresu Tatranu s kapitánskou páskou a na hřišti nechal i za úmorného počasí vše. Druhý jmenovaný odehrál také skvělý zápas, který podrthl svým výletem v závěru zápasu a následným gólovým zakončením. Do hry přišel až na druhý poločas, ale měl velký podíl na neskutečném obratu svého celka. Hra Roztok do příchodu Miroslava Kaplana postrádala pohyb, poté ale Kapuš vlétl na hřiště a dvěma góly zavelel k výbuchu emocí. Pod ten se podepsal i Michal Čermák, který zařídil vítěznou branku. Dohrál situaci, kterou soupeř považoval za ofsajdovou a zažehl roztocký výbuch euforie.

 

Celou sezónu předváděl stabilně vyrovnané a dobré výkony, což potvrdil i v závěrečném utkání. Jakub Procházka je pro Olešnou klíčovým hráčem a byť branky nedává, tak ve hře je nesmírně důležitým článkem. Petr Kotek přišel na hřiště až do druhé půle a podepsal se hattrickem na jesenickém desetigólovém tažení. Hra do unavené obrany mu vyhovovala. Deklasovat Městečko takovým rozdílem, to tu snad ještě nebylo.

 

Velmi silná trojka se nabízí při pohledu na útočné složení. Jan Červený se proti Řevničovu blýskl skvělým výkonem a dvěma góly už vyhlíží návrat do rakovnického SK. Nebo jeho kroky povedou jinam? To ukážou následující dny a týdny. Hředelská ofenziva proti Rynholci byla při chuti. Zelenobílí vyprovodili Baník o soutěž níž dvanácti góly! Hned pod tři z gólového tuctu se podepsal při chuti hrající Adam Vitner, který doslova trhal obranu bezmocného soupeře. Petr Holeček také zakončil sezónu tak, jak do ni vstoupil. A to důležitým gólem a velmi dobrým výkonem, kterým pomohl Pustovětům k dalšímu vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2022 10:23 do 22.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.