SESTAVA KOLA - 23.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 30.04.2022

0

Další kolo za námi a další anketa před námi. Kdo se podle vás stane nejlepším hráčem odehraného kola? Sestava je opět nabitá, tak vybírejte pečlivě.

BRANKÁŘ:

Jan Vild - Brankář s divizními zkušenostmi si zachytal proti Bělé a svůj tým několikrát podržel. V závěrečném rozstřelu pak kryl tři penalty a tu rozhodující sám proměnil.

 

OBRANA:

Jakub Krystl - "Výborný výkon, kdy neúnavně z pozice krajního obránce podporoval naše útočné akce, a který navíc korunoval gólem - jak jinak než svým vyhlášeným dalekonosným projektilem," uvedl k jeho nominaci Jaroslav Levý.

Martin Drábek - Součást obranné osy, která neinkasovala a podporovala útočné snažení s cílem vsítit alespoň jednu branku.

Tomáš Habart - "Hraje z pravýho beka, v podstatě neztratí míč, naopak, je nádhera se na něj dívat... Čelem k vlastí brance, soupeře na zádech, udělá pár protipohybů, dva naznáky, tři kličky a najednou peláší k soupeřově brance, útočníka daleko za sebou a zakládá parádní akci s Kořkou - kráááásně se na něj dívá," podpořil nominaci vedoucí týmu Jan Vydra.

 

ZÁLOHA:

Václav Mencl - V Kralovicích si to střelecky rozdal s Pánkem, ale ani jeden nevyhrál. Přesto vítili dvě branky.

Matěj Fikrle - "Zastupující kapitán úspěšně vedl ze střední zálohy tým za dalším úspěchem a podílel se na něm krásným úvodním gólem, kdy si na zadní tyči našel centr jednoho ze svých spoluhráčů. Tím zároveň prolomil i jarní (dost možná i podzimní) bodovou smůlu a konečně zapsal krom spolehlivých výkonů i první 'kanadský bod'. O tuto nominaci málem přišel, protože při našem vzájemném střídání naprosto nepochopitelně běžel snad až přes Doubravku, jen aby cestou ze hřiště našel někoho, komu předá pásku dřív než dorazí až ke mě," směje se Jarda Levý k nominaci svého svěřence. 

Ondřej Havlíček - Útočný hráč nastartoval Křimice k obratu a v závěru přidal ještě druhou branku.

Jakub Jirotka - V derby s Mochtínem vstřelil v 60. minutě svou druhou branku v zápase a zároveň branku vítěznou. 

 

ÚTOK:

Martin Pánek - Jak už bylo uvedeno... S Vencou Menclem bojovali o krále střelců tohoto utkání. Oba ale skončili na 2 brankách.

Pavel Jarina - Po dlouhé době se opět zkušený ostrostřelec prosadil, a to hned dvakrát. Vedení 0:2 však jeho celek v Mýtě neudržel.

Guilarte Dehibis Jesus Nieves - Mladý drobný útočník odehrál sice jen půl hodiny zápasu, vstřelil jeden gól a nastřelil tyčku. "Byť drobné postavy, tak je to takovej technickej šikula," hodnotí jeho výkon Jan Vydra.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2022 22:42 do 04.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.