SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Mělník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 02.04.2022

0

Patnácté kolo za námi a opět přinášíme dle našeho výběru to nejlepší, co uplynulý víkend nabídl. V nominaci bylo nespočet hráčů, a tak nebylo jednoduché vybrat top jedenáctku.

Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy!

V brance má své místo Michal Nádeník, který vychytal spoustu gólových situací a podržel svůj tým i v nepříznivých chvilkách. Své místo v bráně má i David Zunt, který chytil dva samostatné úniky. A to, že i David Brož má své místo v bráně dokázal během rozstřelu penalt, kdy podržel své spoluhráče a díky němu získal tým dva body.

Obrannou trojku načíná Lukáš Matoušek, který měl spoustu obranných zákroků, některé z nich byly i 1v1, kdy hasil protiútoky soupeře a dokázal si s nimi výborně poradit. Štěpán Žemlička, který si dokázal skvěle zpracovat míč a úspěšně zaútočit na bránu soupeře. Posledním obráncem je Filip Bonaventura, který byl při zápase na svém místě, hrál na tělo a byl velice náročným hráčem na hřišti, na kterém nechtěl nikomu dát nic zadarmo.

Další neskutečný výkon předvedl útočník Lukáš Jindřich, kterému se povedlo rozhodnout zápas dvěma góly hned v prvním poločasu a posunul tak svůj tým blíže k postupu. Dalším útočníkem, kterého je nutno zmínit je David Svoboda, který byl nejnebezpečnějším hráčem Dolan a jediným gólem v zápasu porazil úřadující Zálezlice.

Ze záložníků musíme zmínit hlavně tyto borce: Kevin Špavelko, který ukázal, že je muž na svém místě a rozhodl utkání v závěru zápasu a tím dokonal otočku. Petr Holeček byl jeden z výborně bránícího týmu, nutno zmínit celý obranný blok Dolan, kdy díky své zdatnosti zlomili většinu útoků. Tomáš Stejskal dal do zápasu všechno, co bylo v jeho silách a podporoval na straně útok a zároveň výborně bránil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.04.2022 19:31 do 06.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.