Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní část OP na hřištích je minulostí. Ale zdaleka není minulostí na stránkách webu Fotbal u nás. Nyní vám nabízíme ideální sestavu podzimní části, kde můžete hlasovat o hráče celého podzimu. Dále přineseme hodnocení jednotlivých týmů s rozsáhlou fotogalerií a na první se můžete těšit již tuto sobotu. Takže se do toho dáme.

Gólmani

 

Terč Petr (ZÁS) - 24 let. 4x vychytaná nula, jeden gól sám z penalty vstřelil, nastoupil v 10 zápasech a odehrál 925 minut. Viděl 1x žlutou kartu, 3x hráč utkání.

 

Do pozice náhradníků jste nominovali Josefa Pazderu (TUK) Václava Arnolda (PLA) a Luboše Karbana (JLH).

 

 

Obrana

 

Dittrich Václav (LIB) - 29 let. Vstřelil 6 gólů, nastoupil ve všech 13 zápasech a odehrál 1199 minut. Viděl 3x žlutou kartu, 3x hráč utkání.

 

Biško Radek (RAT) - 31 let. Vstřelil 4 góly, nastoupil v 11 zápasech a odehrál 995 minut. Viděl jedinou žlutou kartu, 2x hráč utkání.

 

Pavlík Petr (ZÁS) - 43 let. Vstřelil 8 gólů, přestože nastoupil jen v 9 zápasech a odehrál 787 minut. Odehrál sezónu bez karet, 2x hráč utkání.

 

Šulc Marek (NUČ) - 28 let. Vstřelil 3 góly, nastoupil v 12 zápasech a odehrál 1021 minut. Viděl 3x žlutou kartu, 2x hráč utkání.

 

Jen na lavičku náhradníků se dostaly takové osobnosti jako např. MIlan Tománek (KOU), Martin Čapek (ZÁS), Miloslav Klička (JLH) nebo Lukáš Pohanka (LIB).

 

 

Záloha

 

Snížek Martin (KOU) - 38 let. Nejlepší střelec soutěže - 15 gólů, nastoupil ve všech 13 zápasech, odehrál 1075 minut. Viděl 3x žlutou kartu, 6x hráč utkání.

 

Kmoch Lukáš (ŠTI) - 39 let. Vstřelil 5 gólů, nastoupil ve všech zápasech a odehrál 1047 minut. Podzim odehrál bez karet, 2x hráč utkání.

 

Motrunich Artem (PLA) - 22 let. Vstřelil 8 gólů, nastoupil v deseti zápasech a odehrál 913 minut. Viděl 2x žlutou kartu, 1x hráč utkání.

 

Kesner Petr (JLH) - 37 let. Vstřelil 1 gól, nastoupil v 10 zápasech a odehrál 787 minut. Viděl 2x žlutou kartu, bez nominace na hráče utkání.

 

Pouze lavička náhradníků zbyla například na tyto borce: Michal Volavka (LIB), Jiří Pechar (ZÁS) nebo Marek Hovorka (LIB).

 

 

Útok

 

Kubalík Filip (NUČ) - 28 let. Jeden z nejlepších střelců - 14 gólů, nastoupil ve 12 zápasech, odehrál 1082 minut. Je také zlým mužem ideální sestavy, protože viděl 5x žlutou kartu a 1x červenou. 3x hráč utkání.

 

Seifert Lukáš (VEL) - 30 let. Nejproduktivnější střelec - 8 gólů v šesti zápasech, odehrál 514 minut. Viděl 1x žlutou kartu, 3x hráč utkání.

 

Dalšími adepty na útočníky jsou např. Aleš Dostál, Matěj Trojan.

 

 

Věkový průměr ideální sestavy dle trenérů, fanoušků, hráčů je přes 31 let. Je vidět, že zkušenosti (většinou z vyšších soutěží) jsou víc než mládí. Ale v tipech se několik juniorů (Trojan, Jirků, Teslík, Kmoch T., Němec T. a další...) už objevilo a když na sobě budou makat jako dosud, tak se i do sestavy sezóny dostanou. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.11.2021 14:15 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.