Ježek SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Za námi je podzimní část sezóny 2021/2022 a Krajský přebor Vysočiny (muži) stihl i předehrávku prvního jarního kola. Přinášíme vám podzimní sestavu těch jedenácti nejlepších hráčů. V hlasování můžete vybrat toho nejlepšího z nich. Vyberte si svého favorita a podpořte ho svými hlasy!

Brankář Nové Vsi a zároveň kapitán týmu Jiří Fuksa podával na podzim v bráně stabilní výkony a svůj tým několikrát podržel i ve velmi důležitých utkáních, což přispělo ke stříbrné příčce Nové Vsi v tabulce krajského přeboru. Výsledky a výkony nahoru-dolů předváděli na podzim fotbalisté Žirovnice, jejich zadní řady ovšem držel a své spoluhráče před sebou dirigoval kapitán Jakub Vodáček. Asi největším překvapením první poloviny právě probíhající sezóny je juniorka Nového Města na Moravě, sice ji trápilo příliš mnoho remíz, ovšem na druhou stranu hráči Vrchoviny prohráli pouze jedinkrát. Lví podíl na tom má i stoper Tomáš Švanda, který sám ještě vstřelil čtyři góly. O tři body hůře si vedla další juniorka třetiligového týmu, tentorkáte Velké Meziříčí, jejím nejlepším střelcem je s deseti góly Mirek Malata. Stejný počet branek na podzim vstřelil i Martin Žák z Nové Vsi. Náměšť nad Oslavou se může chlubit talentovanými dorostenci, kteří jsou schopni naskočit i do zápasů kategorie mužů. A tým Náměště umí povzbudit a přidat i rozhodující branky špílmachr a kapitán Roman Durajka. Pelhřimov zůstává prozatím oproti uplynulým dvěma (zrušeným) sezónám daleko za očekáváními. I přes četná zranění klíčových hráčů dokázal vybojovat čtvrtou příčku a lví podíl na tom má střední záložník Daniel Poul, který je zároveň kapitánem týmu. Fotbalisté Polné po podzimu vystoupali na třetí příčku tabulky, osmi góly jim k tomu vystřílel cestu Adam Průcha. Nejlepším střelcem soutěže je prozatím po podzimu útočník Přibyslavi Adam Vostál, trefil se celkem třináctkrát. O šest branek méně dal Jakub Bačkovský, útočník Ledče nad Sázavou. I tak je ale nejlepším střelcem svého týmu, který se pohybuje kolem prostředku tabulky. Lídrem podzimní části se stali zcela po právu fotbalisté Speřic, letos jim opravdu vše klape, obdrželi pouhých 7 branek, naopak svým soupeřům jich nasázeli 44. Z toho dvanáct jich vstřelil útočník Pavel Svoboda, který je tak druhým nejlepším střelcem soutěže. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2021 11:38 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.