Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit.

SESTAVA SNŮ: Bylo to velmi těžké zvolit do sestavy brankáře, ale nakonec jsme vybrali Milana Kubíka z Týna nad Vltavou, který je sice hráč "A" mužstva, ale hodně zápasů odchytal i za rezervní mužstvo. V těchto zápase svému týmu několikrát pomohl a v nejlepším světle se představil hlavně v Kamenné, kde vychytal ještě milosrdný výsledek. V obraně máme Petra Šimka z Mladého, který po zranění a vynechání podstatné části letní přípravy se postupně rozehrál do výborných výkonů a dokázal nejednou udržet na uzdě soupeřovi útočníky, navíc dokázal i vhodně doplňovat útok a být nebezpečný ze standardních situací. Dále zde máme Jan Smolena st. z Kamenné - nejzkušenější člen základní sestavy. Na začátku sezony laboroval se zraněním. Poté co se do sestavy vrátil se stal základním kamenem kamennské defenzivy a spolehlivými výkony dodával mužstvu klid. Posledním v defenzivní trojici je Adam Cihlář z Lipí, vstřelil 10 branek. V záložní řadě máme Petra Křiváčka z Včelné, hraje v neskutečné formě i přesto, že je po operaci kolene a má špatná třísla, hraje i přes bolest a bojuje každý zápas jako lev. Dále zde máme Romana Valíčka z Kamenné, poctivého hráče, který se v průběhu sezóny vyprofiloval jako leader mužstva a kapitán. V posledních kolech pomohl mužstvu i brankami (9), kterými směřoval mužstvo k bodům. Jan Gruber z Včelné je jedním z nejlepších střelců soutěže (17 branek) a svými góly dotáhnul mužstvo až k druhému místu. Posledním členem záložní řady je Patrik Dvořák z Mokrého, dirigent hry svého týmu, který připravoval šance pro své spoluhráče, mužstvo se i díky němu umístilo na čtvrté příčce. Útočný trojzubec nám tvoří Ondřej Wegenkittl z Lipí, který vstřelil 11 branek a byl tak hlavním tahounem svého týmu. Dále tu máme Petra Housku z Mokrého a Michala Ježka z Dívčic, oba útočníci vstřelili shodně 18 branek a jsou tak nejlepšími kanonýry celé soutěže.  

LAVIČKA SNŮ: Michal Hanzal - Kamenná, vstřelil 17 branek, stejně jako Gruber z Včelné, 5x byl zvolen hráčem zápasu. Miroslav Syrovátka - Kamenná, vstřelil 15 branek, 5x byl zvolen hráčem zápasu. Tomáš Jordán - Včelná, skvělý stoper a dirigent hry. Petr Štumbauer - Mokré, vstřelil 9 branek, důležitý článek záložní řady. David Vondroušek z Lipí - 4x byl zvolen hráčem utkání.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2021 11:48 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.