Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

3

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulé části sezóny. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat.

BRANKÁŘ:

JAKUB HOTOVÝ (SK PLANÁ) – Hned šestkrát byl zvolen za Planou hráčem zápasu. Trenér Jan Pintér měl pro jeho výkony jen slova uznání, ale nebyl sám, jeho zákroky oceňovali často i zástupci protivníka, hned několik jich doporučovalo Hotového do sestavy podzimu zařadit. Hotový, již dříve velká plánská opora, učinil ve své výkonnosti další pokrok, zlepšil svou hru nohama a stal se komplexním brankářem, který dokáže tým podržet v klíčových okamžicích. Odchytal všechny podzimní duely.

 

OBRANA:

JAKUB ŠTOCHL (MIROVICE) – Stoper Mirovic má za sebou bohatou a hlavně úspěšnou fotbalovou kariéru v těch nejvyšších patrech. Příbramský odchovanec nastupoval kromě mateřského klubu i za prvoligové celky Jablonce a Bohemians Praha 1905, osm let pak hrál ve Vlašimi, kde skončil až o letošním létě. A přesunul se do Mirovic. Neoddiskutovatelná Štochlova kvalita byla stavebním kamenem mirovické defenzivy. K tomu přidal i jednu branku.

ONDŘEJ HUDÁK (VODŇANY) –  Nechyběl jedinou minutu. Bez čtyřiadvacetiletého obránce se vodňanská obrana neobejde. Navíc hraje čistě, viděl jen dvě žluté karty.

MILAN SEDLÁČEK (VIMPERK) – Defenzivní stálice ve vimperských řadách. Odehrál vše kromě jednoho zápasu, do kterého naskočil jako střídající hráč. I on viděl pouze dvě žluté karty. To vše ve 44 letech, klobouk dolů!

 

ZÁLOHA:

VÁCLAV KUCHAŘ (KAPLICE) – Každý tým potřebuje svého pracanta. V naší top jedenáctce podzimu bude jeho roli plnit kaplický Václav Kuchař. Nenápadný hráč, ale poctivý po všech stránkách, ze souboje neuhne, ideální týmový hráč, kterého si také kouč Ginzel ve svém celku moc považuje. Na podzim vystřídal vlastně všechny posty od obrany až do útoku. V úvodních kolech, kdy nastupoval jako střídající hráč, tak z postu útočníka či krajního záložníka zaznamenal tři branky.

JAKUB KECLÍK (SEMICE) – Třikrát byl oceněn jako hráč zápasu. Pracuje pro tým, pro Semice je jeho hra nesmírně důležitá. Od střílení branek jsou v týmu jiní, například jeho bratranec Pavel, Jakub vsítil na podzim pouze jednou. Pokud by tak chtěl do jara něco zlepšit, bude to právě produktivita, nicméně trenér Nousek měl pro jeho podzimní výkony pouze slova uznání.

VIKTOR KADLEC (ROUDNÉ) – Jednadvacetiletý ofenzivní střední záložník nebo příležitostný útočník představoval největší útočnou sílu Roudného. Týmu pomohl hned deseti přesnými zásahy!

ROMAN ŽUREK (STRUNKOVICE) – Devítigólový sniper a útočník jednoho z příjemných překvapení podzimu, tahoun týmu (v naší jedenáctce přesunut do zálohy). Žurka často zmiňovali jako hráče zápasu rovněž soupeři, kteří naplno pocítili na hřišti jeho rychlost.

 

ÚTOK:

MATĚJ MARKES (NOVÁ VES) – Angažování tohoto devatenáctiletého útočníka Nové Vsi vyšlo. Markes ani nepotřeboval čas na rozkoukání v dospělém fotbale a po příchodu z Roudného začal zvlášť v úvodu sezóny sázet jeden gól za druhým. Nakonec jich dal hned deset!

MATĚJ ŠTOCHL (MIROVICE) – Dvaatřicetiletý útočník se sešel v Mirovicích se svým bratrem, a teď se scházejí i v top 11 soutěže. Štochlovy zkušenosti z první ligy musí být v soutěži znát, hráč prokazoval zápas co zápas svou vysokou výkonnost. Nakonec nasázel dvanáct branek, je druhým nejlepším střelcem I.A a pomohl Mirovicím k prozatímnímu druhému místu.

JOSEF KURALI (TRHOVÉ SVINY) – Návrat do I. A třídy mu vyšel fantasticky. Vsítil 14 branek, je nejlepším kanonýrem soutěže, představuje největší nebezpečí z kádru podzimního mistra soutěže.

 

Hvězdná lavička:

Petr Miklas (brankář, Čkyně) – Po Formánkově odchodu po prvním kole bylo všechno na něm. A vypořádal se s tím výborně. Čkyně je sice až 11., ale dle obdržených branek se řadí na dělené šesté místo.

Jakub Formánek (brankář, Vimperk) – Jeden zápas si střihl za Čkyni, aby se pak přesunul o pár kilometrů dál mezi vimperské tyče. A stal se jistotou týmu.

Jan Dvořáček – Trenér Nousek ho jmenoval jako jednoho z nejlepších hráčů podzimu. Aby také ne - vždyť Semice inkasovaly jen 16 branek, v tomto ohledu byly o jednu branku lepší pouze Strunkovice.

 

Jiří Urban (stoper, Netolice) – Netolicím podzim nevyšel podle představ, ale na Urbanovu výkonnost si trenér Varyš stěžovat nemohl.

Milan Brož (stoper, Vodňany) – S parťákem Hudákem tvoří stabilní obrannou dvojice, Brož na rozdíl od svého spoluhráče ale kvůli zranění tři zápasy chyběl.

 

Jakub Pospíchal (střední záložník, Vimperk) – nastřílel 4 branky, Vimperk se o jeho výkony mohl opřít.

Ondřej Hruška (střední záložník, Trhové Sviny) – předváděl parádní výkony, i díky němu se Sviny hřejí na prvním místě. A přidal k tomu úctyhodných osm gólů!

Jakub Píša, Tomáš Lorenc (útočníci Vodňan) – Oba dali po sedmi gólech, Vodňany v nich mají sílu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2021 12:00 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 11. 2021 11:54
".. vždyť Semice inkasovaly jen 16 branek, nikdo v tomto ohledu nebyl lepší."...Strunkovice byly přece jenom o štipec lepší-15,,,,,
19. 11. 2021 21:28
Pane Mottl, naprosto souhlas, proto je smutné že ani do náhradníků se nevejde nikdo z nich (obránců). Takový Dvořák nebo Gažík hráli výborně..... .
19. 11. 2021 21:31
a hlavně gólman