SESTAVA KOLA - 14.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 07.11.2021

0

Přinášíme vám sestavu těch nejlepších jedenácti hráčů 14. kola Krajského přeborů Vysočiny mužů, podpořte svého favorita! Hlasovat můžete až do čtvrtečního poledne

Bedřichov se stal jediným katem juniorky Nového Města na Moravě, na víkendové výhře měl lví podíl brankář Petr Šána a v utkání zářil mladičký záložník Šimon Homola. Pelhřimov podruhé za sebou porazil Žirovnici, utkání se velmi vydařilo Pavlovi BendoviJanu Homolkovi z Pelhřimova, za hosty vstřelil dva góly neúńavný Jiří Smrčka. Okříšky se dočkaly, zvítězily a zápas sedl asi nejvíce Martinovi Dočekalovi. Speřice si vyšláply na Přibyslav, na vstřelených brankách se podíleli i Dominik Vlček a David Jančík. Nová Ves o jeden gól přetlačila Chotěboř, autorem branky byl Martin Žák. Náměšť nad Oslavou si doma poradila s trápící se Třebíčí, velmi dobře zahrál domácí Jiří Chlup. Polenští fotbalisté doma pouze remizovali s Ledčí, jediný gól vstřelil Adam Průcha. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 18:48 do 11.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.