SESTAVA KOLA - 13. kolo - 1.A třída sk. A. Hlasujte pro svého favorita!

Datum kola: 07.11.2021

0

Před vydáním nejlepší jedenáctku podzimu je tu ještě top sestava posledního kola! Kdo z nominovaných uspěje a stane se posledním letošním držitelem ocenění Hráč kola? HLASOVAT MŮŽETE DO ČTVRTEČNÍ PŮLNOCI.

Velešín si připsal výhru proti favorizované Nové Vsi a dobrým výkonem k tomu přispěl Tomáš Čulík, udržel nulu!

 

Jan Formánek se na pravém beku dobře popasoval s plánskou ofenzivou a pomohl k remíze. Pavel Cepák skóroval ve šlágru kola proti Semicím. Jakub Štochl brankou zlikvidoval náskok Prachatic B a jeho Mirovice nakonec vyhrály a stáhly náskok Svinů na tři body.

 

Stanislav Šulc hrozil z levé zálohy a Vodňanští ho neuhlídali hned dvakrát! Mladík Tomáš Vrážek se poprvé posunul z obrany do zálohy a předvedl v plánském dresu velmi solidní výkon. Mirovický Radek Převrátil je dalším dvougólovým střelcem kola. Jakub Keclík byl nejlepším hráčem Semic v Roudném.

 

Petr Gutheis si připsal dvě cenné trefy do sítě lídra tabulky. Michal Novotný může mít nominaci jako bolestné - po faulu na aktivního útočníka byl vyloučen strunkovický gólman, domácí ale přesilovku nevyužili. Roman Žurek hrál na podzim ve velké fazóně, potvrdil to právě i ve Strunkovicích, kde dělal domácím bekům velké problémy, nakonec se ale neprosadil ani on.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 15:29 do 11.11.2021 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.