SESTAVA KOLA - 1.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 31.10.2021

0

Za námi je poslední kolo podzimní části soutěžního ročníku 2021/2022 Krajského přeboru mužů Vysočina. Sice nás ještě čeká o víkendu předehrávka prvního jarního kola, ale o sestavu kola nepříjdete. Hlasovat můžete výjimečně až do čtvrtečního poledne. Zvolte si svého nejlepšího hráče kola!

Přibyslav překvapivě remizovala ve Speřicích. Na bezgólové remíze má lví podíl hostující gólman Josef Zvolánek. Juniorka Nového Města na Moravě je stále bez prohry, nyní si poradila s posledním týmem tabulky, kterému dva góly vstřelil stoper Tomáš Švanda a dařilo se i jeho spoluhráči Michalovi Šmídovi. Pelhřimov tentokráte přesvědčivě vyhrál, čtyřmi góly to odnesla Žirovnice. Dvěma góly přispěl k bodovému zisku Pavel Benda a velmi dobrý zápas odehrál stoper Ondřej Blažek. Chotěboř sice doma prohrála s Novou Vsí, i tak ale dobrý zápas odehrál Ondřej Bělovský. Za hosty zářil Jan Šandera. Třebíč doma bodovala s Náměští nad Oslavou, jediný gól domácích dal záložník Vladimír Maleta, bodový zisk hostům zajistil jejich kapitán a obávaný střelec Roman Durajka. Fotbalisté Polné vyhráli s Ledčí nad Sázavou, zatímco pro domácí to byl zápas spíše smolný, za hosty zářil Adam Průcha. Okříšky naplno bodovaly ve Velkém Meziříčí, vítězný gól vstřelil Vojtěch Bence.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2021 21:01 do 03.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.