SESTAVA KOLA - 11.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 23.10.2021

0

Je tu sestava 11.kola 1.B třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

Ladislav Juhás sice v utkání s Plesnou inkasoval hned čtyřikrát, přípsal si ale také několik důležitých zákroku, díky kterým Sedlec soupeře zkrátka přestřílel. A střílel především Jakub Vydra, který si na své konto připsal hned čtyři branky! Dobré utkání odehrál na druhé straně Mykhálo Dutchuk, který nastoupil až ve druhé půli ale i tak se stihnul dvakrát zapsat na střeleckou listinu. Chyše ochutnala poprvé v sezóně hořkost porážky, neodvrátil ji ani kapitán Josef Velek, který vstřelil dvě branky. Za Dolní Žandov totiž zahráli skvěle neúnavný Lukáš Bátovský, který z role útočníka neustále vypomáhal i zadním řadám, a Michal Jakubec, mozek cele žandovské hry v utkání s Chyší. Poříčí si dokráčelo pro výhru nad Habartovem, kvalitním výkonem k tomu přispěl Pavel Peterka. Nestárnoucí Dušan Šturm se dvěma brankami podílel na výhře Hazlovu nad Křižovatkou. V minulém kole se do sestavy probojoval Daniel Psota, tentokrát zde máme jeho dvojče, dvougólového střelce Dominika Psotu. Lipová si poměrně jasně poradila s Hranicemi, ze zadních řad neustále podporoval útok pravý bek Jan Žuk a v ofenzivě naopak čaroval kanonýr Nico Tůma, který v utkání zaznamenal hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.10.2021 18:35 do 27.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.