SESTAVA KOLA - 9.kolo Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 09.10.2021

0

Je tu sestava 9.kola 1.A třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

Důležité vítězství nad Kynšperkem dirigoval z branky Dalibor Mácha a dvěma brankami a skvělý výkonem přispěl Radek Žídek. Loket si připsal první výhru v sezóně a navíc čisté konto, na čemž mají velký podíl obránce Zdeněk Truhlář a dvougólový Marian Kolesnáč. Utkání Dolního Rychnova s Pilou skončilo bez branek, za zmínku tak stojí alespoň výkony Marka Mäsára a Vítězslava Vondryse, kteří byli neprostupnými skálami. V kvalitním duelu proti Kraslicím se předvedl kapitán Jan Mucek z Mariánek, který vstřelil důležité dvě branky. Skvělý výkon podal ale také kapitán na druhé straně Tomáš Dočkal, který je díky svému přehledu a své kvalitě přínosem v každém utkání. Dvory rozstříleli Merklín, hattrickem se blýskl Jakub Došek. Trstěnice rozdrtili Skalnou, na pozici podhrotu předvedl ukázkový výkon Jakub Dvořák. Ostrovu se daří a daří se i Pavlu Veselému, který vstřelil dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2021 09:11 do 13.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.