SESTAVA KOLA - 8.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 02.10.2021

0

Je tu sestava 8.kola 1.B třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

Petr Přibys se může pyšnit vstřelenou brankou, když proti Plesné proměnil penaltu a podílel se tak na vysoké výhře. Velký podíl na ní měl také Patryk Abeldinov, který vstřelil branek hned pět! Jan Žuk odehrál na kraji obrany skvělý zápas a v samotném závěru Lipové zachránil alespoň bod, když z posledních sil zastavil Wiesengangera. Skvěle zahrál také Žukův spoluhráč Tomáš Balák, který vstřelil branku, zařídil pro svůj tým penaltu a po celý zápas byl velice aktivní. V utkání Habartova s Dolním Žandovem excelovali stopeři, což je také důvod, proč utkání skončilo bezbrankovou remízou. Petr Müller podává v posledních zápasech stabilně skvělé výkony a tentokrát úplně vymazal žandovského Nazarenka. Na druhé straně předvedl skvělý výkon kapitán Miroslav Daněk, který dvakrát odvracel míč mířící do branky a na získánem bodu má lví podíl. Chyše deklasovala oslabené Bukovany, Miroslav Dorňák se blýskl dvěma brankami, Miroslav Bouška se vrátil po půlročním zranění a hned se prezentoval vstřelenou brankou a Václav Dvořák na postu stopera smazal veškeré útočné snahy Bukovan. Utkání Sedlece s Hazlovem rozhodla jediná branka, kterou vstřelil zároveň nejaktivnější a nejlepší hráč zápasu Jaroslav Hofman. Kryštof Kýček si odskočil na výpomoc z A týmu a nakonec přispěl hattrickem, který byl v překvapivě náročném utkání s Lokádou klíčový.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.10.2021 17:35 do 06.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.