SESTAVA KOLA - 7.kolo Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 25.09.2021

0

Je tu sestava 7.kola 1.A třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

Trstěnický Marek Čeček předvedl v bráně skvělý výkon, když dirigoval obranu, skvělou rozehrávkou zakládal útoky svého týmu a ke konci první půle předvedl naprosto neuvěřitelný zákrok, čímž svůj tým velice podržel. Jaroslav Urbánek měl velký podíl na vybojované remíze v utkání s Citicemi. Dvory se po týdenní pauze předvedli na hřišti Dolního Rychnova. V obraně zahrál skvěle Míra Pavliš, svou ofenzivní sílu pak ukázal Filip Němec, který je novou posilou varských fotbalistů. V tomtéž zápase zahrál velice dobře také domácí Petr Kalabza, který odehrál celé utkání, zranění navzdory. Pile se povedl skvělý obrat v utkání s Kraslicemi, skvělými výkony k tomu dopomohli Jakub Kurtin Vlastimil Šimůnek mladší. Skalná naplno bodovala proti Merklínu, klíčovou rohli sehrál Lukáš Makovec, který přispěl dvěma brankami, dobrý výkon předvedl také Vlastimil Peterka. A v utkání Lokte s Mariánskými Lázněmi se blýskli ne jedné straně Marian Kolesnáč a na té druhé mladý Jakub Nedbalý.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.09.2021 14:28 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.