SESTAVA KOLA - 4.kolo Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 04.09.2021

0

Je tu sestava 4.kola 1.A třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor! 

 

Jelikož se v tomto kole sešlo velké množství skvělých útočníků, jsou pozice hráčů pouze orientační.

Dominik Rajtšlegr se postaral o to, že Citice neobdržely ani branku. Jan Beneš z Chebu předvedl výkon hodný kapitána, když k výhře mimo jiné přispěl dvěma brankami. Jakub Plic se činil v záložní řadě Baníku Pily a svůj výkon okořenil dvěma důležitými brankami. Daniel Packert, kapitán Kynšperka, musel se svými spoluhráči zkousnout trpkou porážku, za svůj výkon se ale určitě nemusí stydět, do zápisu utkání se navíc zapsal vstřelenou brankou. Jakub Kostka již tradičně trápil své soupeře, kteří ho nesčetněkrát museli faulovat a hned několikrát za cenu žluté karty. Nakonec proměnil také důležitý pokutový kop, který Ostrovu, který jinak podal skvělý týmový výkon přinesl alespoň bod. Kapitán Trstěnic Jiří Buday se čtyřmi brankami podílel na demolici Březové. Slovy trenéra navíc oběhal neskutečná kvanta prostoru, a svým pozitivním přístupem je to zkrátka kapitán, jak má být! Marian Kolesnáč František Zázrivec byli nejvíce vidět v utkání proti Merklínu, kde sice branka nepadla, ale tito dva špílmachři si svým výkonem o nominaci přesto řekli. Zařadit musíme také mladičkého Šimona Bigaze, který sotva oslavil 16 let ale i tak ho stabilně vidíme na soupisce A týmu Skalné. Prohru s Hvězdou odvrátit nedokázal, ale i tak se střelecky prosadil. Lukáš Větrovec Tomáš Košťál z Kraslic doplňují jedenáctku hráčů, a ač Kraslice podali skvělý týmový výkon, tito dva kanonýři přeci jen k dílu přispěli nejvíce, neboť si oba připsali po dvou vstřelených brankách.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.09.2021 16:50 do 08.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.