SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 29.08.2021

0

Je tu hvězdná sestava třetího kola! Kdo zazářil tentokrát? A komu dáte svůj hlas? S vítězem jako vždy přineseme rozhovor.

Zdeněk Čejdík si připsal proti Trhovým Svinům cennou nulu a dal tak základ k hladkému vítězství Mirovic. Dařilo se ale i dalším brankářům, plánský Jakub Hotový byl i ve třetím zápase sezóny hvězdou utkání, i přes čtyři inkasované góly byl nejlepším hráčem Svinů Karel Brůha, hodně šancí Nové Vsi pochytal prachatický Václav Pícha.

 

Jan Moravec nastoupil na levém beku, pomohl ke třem bodům proti Kaplici nejen kvalitním výkonem v defenzivě, ale i proměněnou penaltou. Plánský trenér si chválil ze zápasu v Semicích obrannou činnost, hostující defenzivě velel Julius Szabó. K vysoké výhře Nové Vsi přispěl velmi povedeným výkonem Tomáš Novák, který také vstřelil úvodní gól utkání.

 

Jan Žurek jeden strunkovický gól dal a u dalšího asistoval, spolu se svým bratrem byli nejlepšími hráči na place. Ladislav Benedikt zazářil proti Kaplici, byl u obou penaltových zákroků hostujícího celku, které Vodňanští trestali bez zaváhání proměněnými desítkami. Roudné se proti Velešínu trápilo v koncovce, ve které si nejlépe počínal Filip Navrátil, který se prosadil dvakrát. Michal Novotný byl motorem čkyňské zálohy, odměnen za svůj výkon byl gólem.

 

Milan Fatura je střelcem kola, jako jediný nasázel hattrick. Čkyňský Jan Rataj zatížil netolické konto dvěma brankami, stejně tak se dvakrát trefil do sítě Vimperku Roman Žurek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2021 14:39 do 01.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.