SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022

Datum kola: 15.08.2021

0

První kolo nového ročníku je za námi a diváci mohli vidět několik mimořádných individuálních výkonů. Některým hráčům pomohly tyto výkony až do nejlepší jedenáctky kola. Čtenáři navíc můžou svýmmi hlasy podpořit hráče, který polde nich předvedl nejlepší výkon v prvním kole. Hlasovat můžete do středečního poledne. 

Michal Rácik - brankář Suchdola nad Lužnicí sice inkasoval jednu branku od Dolního Bukovska, nicméně po celý zbytek utkání držel svůj tým ve hře o body výbornými zákroky.

 

Jakub Jaroš - obránce AC Buk pomohl svými několika vyhranými osobními souboji k remíze 1:1 s Horním Žďárem, přestože jeho klub hrál téměř 40 minut v početní nevýhodě.

 

Ondřej Dokulil - obránce Studené předvedl několik výborných zákroků a spolu se svými spoluhráči dokázal vymazat ofenzivu Lomnice nad Lužnicí.

 

Petr Zahradník - obránce Dolního Bukovska také předvedl poctivý defenzivní výkon s několika vyhranými osobními souboji, čímž přispěl svému týmu k udržení čisého konta.

 

Jakub Kopecký - obránce Jiskry Třeboň B, který je v A týmu brankářem, pomohl svému klubu dvěma proměněnými penaltami k remíze 3:3 s Kardašovou Řečicí.

 

Jan Fencl - ledenický záložník pomohl vstřelenou brankou a kvalitním výkonem k vítězství svého týmu proti Českým Velenicím.

 

Václav Samec - kapitán Českých Velenic podpořil dobrým výkonem svůj oslabený tým na půdě Ledenic. Sám otevíral skóre duelu z přímého kopu. Ani jeho výkon ale na body nestačil.

 

Radim Horelica - rychlonohý záložník Olešnice předvedl během zápasu několik dobrých výpadů obranou Neplachova. V zakončení ale neměl tolik potřebné štěstí.

 

Petr Bobál - záložník Nové Bystřice předvedl výborný výkon korunovaný vstřelením vedoucí branky v duelu s Třeběticemi. Tento gól ovšem nakonec na body nestačil. 

 

Jaroslav Hruška - Kapitán Neplachova se na vítězství svého týmu proti Olešnici podílel nejen gólem a asistencí, ale především i kvalitní mezihrou.

 

František Slavík - Útočník Kardašovy Řečice je jedním z dvougólových střelců prvního kola. Svými dvěma brankami pomohl Kardašově Řečici k remíze na půdě Jisky Třeboň B.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.08.2021 11:54 do 18.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.