Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

LUKÁŠ PAZDERKA - PŘIBYSLAV

Třiadvacetiletý přibyslavský brankář, který už několikátou sezónu chytá za tamní a-mužstvo držel Přibyslav i v letošní sezóně. Stal se klíčovou osobností důležitých zápasů a dokázal Přibyslavi vychytat cenných deset bodů. V zápasech s Chotěboří a se Sapeli vychytal nulu. Jako jediný brankář se dostal 2x do sestavy kola a za tuto zásluhu se dostal do sestavy kola.

VOJTĚCH BENCE - OKŘÍŠKY

Teprve devatenáctiletý hráč, který před rokem přestoupil do Okříšek z Třebíče se dostal na podzim sezóny 20/21 do sestavy podzimu. Vstřelil 4 branky, viděl 2 žluté karty a 2x se dostal do sestavy kola.

PETR PEŠEK – LEDEČ NAD SÁZAVOU

Kapitán a vůdce Ledče, který už kope pátou sezónu v týmu za řekou Sázavou. V letošní sezóně dovedl svůj tým k 7 bodům. Sám vstřelil 3 branky a je nejlepším střelcem svého týmu. Do sestavy kola se dostal hned třikrát.

ROBIN HROBAŘ - TŘEBÍČ

Šestadvacetiletý defenzivně laděný fotbalista, který se do KP Vysočiny přestěhoval letos v létě, jako posila z Tasovic vstřelil hned čtyři branky a viděl tři žluté karty. Dvakrát se navíc dostal do sestavy kola.

MARTIN SOMERAUER - CHOTĚBOŘ

Posledním ze čtyř obránců je jeden ze dvou bratrů stoperů v defenzivě Chotěboře Martin Somerauer. V letošní sezóně se převážně představoval v obraně, a i proto vstřelil pouze jedinou branku. Dlouholetý tahoun a kapitán Chotěboře se dostal dvakrát do sestavy kola.

FRANTIŠEK NEČAS – NOVÁ VES U NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ

Jedenadvacetiletý odchovanec Nové Vsi si v letošní sezóně vedl velmi dobře. Je druhým nejlepším střelcem ligy, když se trefil hned 9x. Do branek Bedřichova a Sapeli navíc zažil dvougólové zápasy. 3x se dostal do sestavy kola.

DANIEL POUL - PELHŘIMOV

Kapitán a tahoun podzimního lídra. Jeden z nejlepších hráčů středového prostoru v krajském přeboru a autor osmi branek Daniel Poul. Po roce se opět dostal do sestavy podzimu za svoje výkony.  Hned 4x se dostal do sestavy kola, což je nejvíckrát ze všech hráčů Kp.

FILIP DVOŘÁČEK – SAPELI POLNÁ

Také kapitán, také lídr, Filip Dvořáček z polenského Sapeli v letošní sezóně zaznamenal 7 branek. Patři do top 4 střelců letošní sezóny. Proti Žirovnici navíc nastřílel hattrick a dovedl svůj tým na prozatímní šestou příčku. 3x se dostal do sestavy kola.

PAVEL PARTL – VELKÉ MEZIŘÍČÍ „B“

Svými brankami je klíčovým hráčem rezervy Velkého Meziříčí, a i díky němu drží Velmez prozatím 3. místo. V letošní sezóně vstřelil hned 5 branek a viděl dvakrát žlutou kartu. Je dokonce jediným hráčem, který v letošní sezóně viděl v deseti zápasech hned dvě červené karty.

PAVEL SVOBODA - SPEŘICE

Po roce se do sestavy podzimu vrátil také nejlepší střelec KP, kterým je i letos. Speřický Svoboda si místo v sestavě vystřílel svými dvanácti brankami. V letošní sezóně se dostal dvakrát do sestavy kola a jednou se stal hráčem kola.

RADEK DURDA – NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU

Třiatřicetiletý útočník, který posílal Náměšť před letošní sezónou z Třebíče se stal druhým útočníkem sestavy podzimu. Vstřelil 7. branek a patří mu 4. dělené místo v tabulce střelců soutěže. Hned dvakrát byl v sestavě kola a stejně jako jeho soupeř, ale zároveň útočný kolega z All Star týmu podzimu se stal také jednou hráčem kola.

 

NÁHRADNÍCI SESTAVY PODZIMU :

Lukáš Holický: Brankář z Pelhřimova, který v letošní sezóně vychytal hned 8 nul, ale díky skvělé obraně Pelhřimova se do sestav kola v podzimní fázi nedostal.

Martin Kostroun: Defenzivní hráč, který hájí také barvy Pelhřimova si na podzim vedl také velmi dobře a za tyto výkony patří mezi náhradníky základní sestavy podzimu!

Jaroslav Havlík: Dlouholetá opora a kapitán Nové Vsi, který patří mezi nejstarší hráče krajského přeboru má ovšem stále co nabízet.

Roman Durajka: Jedna z klíčových postav Náměště, hráč který se pravidelně dostává do sestav kola, či jiných se do základní sestavy podzimu neprobojoval, ale patřil mezi klíčové hráče svého týmu a patří alespoň mezi náhradníky.

Jakub Vodáček: Kapitán Žirovnice, která se letos zatím hodně trápila. Právě tento hráč, ale patřil k nejlepším hráům svého týmu, a i proto patří do náhradníků sestavy podzimu.

Miloš Krčál: Je dalším hráčem mezi náhradníky,přibyslavský kapitán patřil k tahounům týmu a zápasy bez něj by Přibyslav jen těžce zvládala, za svoje výkony si zasloužil místo náhradníků.

Dominik Vlček: Odchovanec Speřic, kterému je pouhých 22 a patří mezi nejlepší středopolaře v KP, kouzelný středopolař se také nevešel do sestavy podzimu, ale patřil ke klíčovým hráčům Speřic.

Pavel Benda: Hráč, kterému nejtěsněji utekla sestava podzimu. Vstřelil čtyři branky a třikrát se dostal do sestav kola. Je klíčovým útočníkem zimního půlmistra z Pelhřimova.

Vít Kučera: Ještě jeden žirovnický hráč. Vytáhlý útočník má na svém kontě čtyři branky a hned dvakrát byl v sestavě kola.

 

HLASUJTE PRO TY NEJLEPŠÍ !

VAŠI OBLÍBENCI SE DOČKAJÍ ODMĚNY!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.