Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

BRANKÁŘ

Luděk Švarc (Zdíkov) - Zkušený brankář, který má hlavní podíl na tom, že Zdíkov inkasoval nejméně branek v soutěži.

 

OBRANA

Štefan Kurej (Zdíkov) - Univerzál co zahraje všude. Na podzim nastupoval v obraně Zdíkova a k výborné defenzivě přidal i tradičně spoustu ofenzivních akcí.

Roman Kašpar (Strunkovice B) - Nejlepší stoper v soutěži. Mladý a vysoký hráč s výbornou hrou hlavou, rozehrávkou, čtením hry a klidem na míči.

Václav Vondrášek (Svatá Máří) - Dříve ofenzivní hráč, dnes stoper co výborně využívá svou vyšší postavu a přesnou rozehrávku.

Roman Rebeta (Strunkovice B) - Teprve sedmnáctiletý mladík si počínal na pravém kraji obrany, jako zkušený mazák. V B týmu Strunkovic působí už třetí sezonu a jeho výkonnost jde strmě nahoru. Kromě defenzivní činnosti zvládá i výborně podpořit ofenzivu a během podzimu nastoupil i za Strunkovický A tým.

 

ZÁLOHA

Stanislav Pelech ( Strunkovice B ) - Zkušené křídlo, které hraje na levém kraji zálohy přes nohu, čehož dobře využívá ke svým průnikům. Během podzimu nastřílel 8 branek a patří k nejlepším střelcům soutěže. 

Josef Málek (Nebahovy) - Jedna z velkých posil Nebahov ihned ukázala své přednosti. Rychlost, technika, fotbalovost a kreativita, která bude pro Nebahovy důležitá v bojích o postup.

René Kurej (Zdíkov) - Rychlostně a silově vybavený krajní záložník, který dělá problémy každé obraně. V případě nutnosti je schopen nastoupit i na kraji obrany.

 

ÚTOK

Gustav Bujok (Vacov C) - Vůdce mladíků z Vacova, když je na hřišti tak C tým Vacova se cítí mnohem jistěji. Během podzimu si připsal šest branek a výrazně tak pomohl nově vzniklému týmu plném mladíků k adaptaci v dospělém fotbale.

Josef Šandera (Nebahovy) - Nejlepší střelec. Komplexní útočník, který okusil mládežnický ligový fotbal. Před sezonou byl s jednou s velkých posil Nebahov a jeho střelecká potence bud v boji o postup velice důležitá.

Radek Podskalský (Zdíkov) - Důrazný ofenzivní fotbalista patří k nejlepším střelcům soutěže. Jeho síla a tah na branku jsou pro každou obranu veliký problém.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.