Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

2
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme Vám sestavu podzimu! Jelikož už nás v letošním kalendářním roce více zápasů nečeká, můžeme se alespoň vrhnout do výběru toho nejlepšího hráče za celý podzim! Hlasovat můžete každý den od 4.11. až do 16.12. a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a vyberte si svého vítěze. Nezapomeňte, že registrovaní členové mohou volit každou hodinu, neregistrovaní potom každých 24 hodin! Kromě hráčů v naší fotogalerii naleznete i ty nejlepší fotografie, které se v podzimní části 1.A třídy urodily.

V bráně ideální sestavy podzimní části stojí Marek Čeček. Brankář prvního celku tabulky TJ Rozvoj Trstěnice. Marek neodehrál všechna utkání, do brány naskočil i jeho kolega Milan Jahoda a oba mají podíl na tom, že Trstěnice za 8 utkání obdržely pouze 7 branek! Marek Čeček toho však odehrál o poznání více, a proto si nominaci zaslouží právě on. 

 

 

Na pravém beku před ním nastoupí Václav Neudert. Nejlepší hráč 4. kola. Krajní obránce Olympie Březové si svým výkonem řekl o spoustu vašich hlasů a i nadále podává skvělé výkony. Nyní bude Vaši podporu potřebovat znovu, pokud bude chtít vyhrát. Dalším obráncem je mladý Denis Kucharik z FC Viktoria Mariánské Lázně. Teprve 17letý stoper, kterého jste zvolili nejlepším hráčem 2. kola. Denis nastupuje převážně v dorostenecké kategorii, za muže si v této sezóně připsal dva starty, jeho výkon se Vám však natolik líbil a obdržel tolik hlasů, že si zkrátka zaslouží, aby se objevil i v nejlepší sestavě celého podzimu! Vedle něj se postaví Jakub Toth z FK Ostrov, kterého jste zvolili hráčem kola hned o týden později. Jakub nastupuje primárně za ostrovské áčko, chodí však vypomáhat a představuje obrannou hráz, přes kterou se soupeř jen těžko dostává. Obranu uzavírá Ondřej Synek, levý bek z týmu TJ Rozvoj Trstěnice, mladý talentovaný fotbalista, kterého jste zvolili jako hráče 5. kola. Hráč, který svými průniky a svou kreativitou působí v každém zápase soupeři velké potíže.

 

 

Pětičlennou zálohu načíná z levé strany Václav Bendík z Citic, kterému ve 2. kole o chlup unikl titul nejlepšího hráče kola, svými výkony si však zaslouží nominaci i do této sestavy. Na středu vedle něj stojí Lukáš Makovec ze Skalné, teprve 17letý velký talent, hráč předehrávaného 12. kola a velice důležitý hráč svého týmu. V každém zápase podává kvalitní výkony a kromě 5 vstřelených branek má na hru velký vliv i svou kreativitou. Vedle něj je Michael Prečan z Citic, který má na svém kontě již 8 branek. Z toho jsou sice 3 z pokutových kopů, ale jejich kvalitní exekucí pomohl svému týmu k několika bodům. Posledním středovým záložníkem je Tomáš Dočkal z Kraslic, který má na svém kontě shodně 8 branek, ale jednu jednu z nich díky penaltě, a i on tak táhne svůj tým především střelecky. Vladimír Kraus, nejlepší hráč 1. kola, se nachází na levém křídle. V dresu Březové podává ve svých pouhých 19 letech skvělé výkony, 4 branky jeho kvalitu jen podtrhují.

 

 

Na hrotu je osamocený Francisc Labai, suverénně nejproduktivnější kanonýr, který v dresu Trstěnic vstřelil již 13 branek. Ferkovi kvality však zdaleka netkví pouze ve střílení gólů, svou kvalitou na míči, silou i rychlostí nutí soupeře často ke zdvojování, čímž vytváří prostor pro své spoluhráče a není tak náhodou, že mají Trstěnice největší rozptyl střelců. I tak je ovšem 13 branek v 8 utkáních naprosto fenomenální.

 

 

Znovu připomínáme, že hlasovat můžete až do 16.12.2020. Pokud jste registrovanými členy, hlasovat můžete každou hodinu a pokud ne, hlasovat můžete 1x denně. Také se nezapomeňte podívat do fotogalerie, kde kromě fotek nominovaných hráčů najdete i ty nejlepší záběry ze soutěže za celou podzimní část! Za velkou část z nich děkujeme skvělé Petře Makovcové, obrovský dík ale zaslouží samozřejmě všichni fotografové. Děkujeme.

 

Další fotoseriály:

život ve skluzu

Nejlepší momentky fotbalového podzimu

Amatérský fotbal v německu

Fotbal někdy bolí

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 12. 2020 09:05
A žádná odpověď, jo jo, co si o tom mám asi myslet???
8. 12. 2020 09:46
Mám dotaz, jak je možné že procenta ubývají když se hlasuje.