SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 20.09.2020

1

Jak vypadá sestava pátého kola?

V bráně má své místo novic Sedlece David Král, který si připsal vychytanou nulu proti Větřní.

V obrané trojici je zkušený Milan Somolík, jehož výkon zaujal i trenéra Dolního Dvořiště Štefana Bršťáka.  Vedle něj opora a kapitán Hrdějovic  Přemysl Kukačka, který dovedl svůj tým k první výhře v této sezoně. Tyto zkušené hráče doplňuje mladík z rezervy Malše Roudné Martin Vodák, který podal výborný výkon a i díky němu porazilo roudenské mládí favorita ze Lhenic.

Na kraji zálohy má své místo nová posila Dolního Dvořiště Vladimír Rychtář, který vstřelil jedinou branku svého týmu. Střed patří silné dvojici z Boršova nad Vltavou v podání Jan Gruber a František Benhák, kteří svůj tým dirigovali za výhrou nad Kamenným Újezdem. Posledním do party je Jan Gažák z rezervy Trhových Svinů, jehož branka pomohla výrazně k výhře jeho týmu. 

V útoku je střelec dvopu branek Jan Sláma ze Zlaté Koruny. Hattrickem zatížil Dříteň střelec Hrdějovic Miroslav Pavel a favorita ze Lhenic skolil střelec dvou branek Ladislav Nekvinda.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2020 13:32 do 23.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 9. 2020 21:52
Jsem fanouškem fotbalu,jako hry takové.Navíc jsem fanouškem SK Lhenice.Byl jsem přítomen fotbalového utkání skupiny 1B/A Malše Roudné B versus SK Lhenice.Ve Vaší rubrice Hráč kola je zařazen hráč č.14 Nekvinda.Ano dal 2 góly.Ale jeho hra?Přesně to vystihuje komentář výše
že skolil SK Lhenice.Ano jeho souboje s hráči soupeře nelze jinak nazvat,vždy skolil hráče soupeře bez zájmu o míč.V tom mu zdatně sekundoval hráč č.18 Míča-vždy letěl jako utržený vagón ne získat míč ale zastavit soupeře držením,lokty,bodyčekem.To nebyla hra tělem u obou zmiňovaných hráčů,ale bodyčky.Hráč č.14 Nekvinda přímo před námí zajel skluzem do hráče soupeře,kdyby tento nedával pozor,přišel o nohy.Hráč Nekvinda musel vědět,že míč nezíská.Jeho hra byla po celé utkání hulvátská a nebezpečná.Hráči SK Lhenice preferují technickou hru ,kterou ovládají.Ale proti soupeři,který na ně vyrukoval s takovouto zastrašovací hrou,kterou navíc tolerovali rozhodčí,nenašli účinou zbraň.
Co se týče rozhodčích,zřejmě byli delegování hokejovým a ne fotbalovým svazem.To k těm jasným bodyčekům.
Mám rád fotbal,kopanou nemusím!!!
Josef Beran
Vitějovice