SportFotbal SESTAVA PODZIMU - ČFL B, 2019-2020

Datum kola: 11.12.2019

0

Přinášíme vám ideální sestavu podzimu. Vybrali jsme ty nejlepší z nejlepších a vy čtenáři nyní můžete svými hlasy rozhodnout o tom, kdo se stane hráčem podzimu. Hlasování probíhá až do 15. ledna. Neváhejte a podporujte svého favorita, vítěz může být pouze jeden a rozhodnout může každý hlas.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka Sportfotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Brankář:

Luděk Frydrych - TJ Sokol Živanice

Zkušený brankář několikrát během podzimu držel Živanice nad vodou. Třikrát udržel čisté konto, dvakrát byl mezi nejlepšími hráči utkání. V jednom utkání dostal žlutou kartu. 

 

Obránci:

Jiří Duben - SK Zápy

Ve vzdušných soubojích potvrzuje svou sílu. Jak na obranné, tak na útočné polovině. Jen během podzimu dokázal vstřelit šest branek. Dokázal ale také nasbírat sedm žlutých karet. Třikrát byl vybrán mezi nejlepší hráče utkání. 

 

František Koblížek - FK Jablonec B

Ve třiatřiceti letech řídí mladé jablonecké béčko z obrany. Opora zadních řad. Odehrál všech patnáct utkání a vstřelil v nich dvě branky. U obránce málo vídaný jev, nedostal ani jednu žlutou kartu. Jednou byl zvolen hráčem utkání.

 

Pavel Hašek - SK Zápy

Hráč s mnoha ligovými zkušenostmi neustále piluje svůj kraj hřiště a je velmi aktivní a nebezpečný. Odehrál na podzim dvanáct utkání a vstřelil čtyři branky. Nejvíce se mu dařilo v Chlumci nad Cidlinou, kde dvěma góly zajistil výhru 2:1. Gól vstřelil i v poháru do sítě Bohemky. Obdržel dvě žluté karty, dvakrát byl mezi nejlepšími hráči utkáni.

 

Záložníci:

Nikolas Daníček - FK Jablonec B

V kádru jabloneckého béčka má důležitou roli a tu během podzimu potvrdil. Nastoupil ve všech zápasech a vstřelil v nich osm gólů. Obdržel tři žluté karty a hned pětkrát se vešel mezi nejlepší hráče utkání. 

 

Vojtěch Přeučil - FK Zbuzany 1953

Hráč s ligovými zkušenostmi patří k tahounům mužstva. Nastoupil do všech utkání a vstřelil deset branek, což ho staví na čelo tabulky střelců. Dvakrát viděl žlutou kartu. Šestkrát se dostal mezi hráče utkání. I v této tabulce se na čele.

 

Denny Samko - FC Hradec Králové B

Šikovný devatenáctiletý mladík vlétl do dospělého fotbalu neohroženě a potvrzuje svůj talent. Připsal si třínáct startů, v nichž vstřelil pět branek a dostal dvě žluté karty. Ve třech případech figuroval mezi nejlepšími hráči zápasu.

 

Ladislav Vopat - Slovan Velvary

Velvarský středopolař je oporou svého mužstva. Nastoupil do všech zápasů, vstřelil sedm branek. Nedostal ani jednu kartu. Obzvláště konec podzimu mu vyšel skvěle. Třikrát se dostal mezi nejlepší hráče utkání.

 

Útočníci:

Mario Lička - FK Zbuzany 1953

Ve Zbuzanech na podzim zářil. Sice je mu již sedmatřicet let, ale chuť do fotbalu mu nechybí. Do všech duelů naskočil v základní sestavě a tým se na jeho výkony mohl spolehnout. Vstřelil osm branek, připsal si jednu žlutou kartu a třikrát se zařadil mezi nejlepší hráče utkání. Nejlepší a mimořádný výkon si schoval na předposlední kolo. Při výhře 6:3 nad béčkem Dukly jednu branku vstřelil a na pět přihrál.

 

Tomáš Bastin - FK Chlumec nad Cidlinou

Nastoupil ve všech utkáních a vstřelil deset branek. To z něj společně s Přeučilem dělá nejlepšího střelce podzimu. Další branky přidal v pohádkovém tažení Chlumce v poháru. Jednou se trefil proti Bohemce, kdy zaznamenal chvilku před koncem vítězný gól a dvakrát překonal brankáře Viktorie Plzeň, kterou jeho mužstvo trápilo až do prodloužení. Hned šestkrát patřil mezi nejlepší hráče utkání.

 

Pavel Osmančík - Bohemians Praha 1905 B

Devatenáctiletý mladík zažívá premiérovou sezónu mezi dospělými a nevede si špatně. V patnácti zápasech vstřelil sedm branek a připsal si jednu žlutou kartu. Dvakrát byl zvolen hráčem utkání. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.