SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020

Datum kola: 22.09.2019

0

7. kolo 1.A třídy je u konce a s ním přichází i sestava kola, vybíraná dle ohlasů trenérů a veřejnosti. Na Vás čtenářích už je jen odhlasovat, kdo podle Vás byl ten nejlepší hráč tohoto kola. Čas máte do středečních 12:00.

Filip Šatra podržel svůj tým v Mochtíně skvělými zákroky a na závěr dvěmi chycenými penaltami. 

David Rýdl - Obrana je silná stránka Radnic, ale tento levonohý zkušený pilíř umí i dopředu, což v Rokycanech ukázal, kdy trápil obranu při standardních situacích.

Martin Trojovský je mladou oporou Petřína, na kterou je spoleh. V utkání se Žákavou jeho schopnosti trenér chválil a nutno dodat, jeho výkon byl téměř bezchybný.

Když Šatra nemůže, Pavel Macht mu na brankové čáře pomůže. Tato dvojice brnkala domácímu Mochtínu silně na nervy a hlavně díky nim si Košutka odvezla dva body.

Zbyněk Smolík měl v zápase s Košutkou vážně smolíka. Ačkoliv vinou zranění nedohrál ani první poločas, do užšího výběru jsme ho zařadili pro jeho ordinování útočné hry Mochtína, které domácí nakoplo k parádnímu výkonu, ovšem bez proměněnýh šancí.

František Polášek měl v Rokycanech těžkou roli - pokrýt vysoké střední záložníky a to se mu vesměs dařilo. Navíc vstřelil první branku zápasu a druhou branku radnicím zařídil.

Ondřej Chalupa byl tvůrce žichovického útoku. Šly přes něj nejzásadnější akce utkání a jednoznačně se stal hráčem utkání v derby se Svéradicemi.

Ondřej Havlíček zaměstnával kralovickou obranu pravidelně, zejména svou rychlostí. Dokonce v oslabení vstřelil branku a zařídil tak Plzenci první výhru v této sezóně.

Rychlík David Kroc - stěžejní postava rokycanského útoku. Rychlostně výborně vybavený hráč, který dvakrát radnickým utekl a zařídil Rokycanům alespoň bod.

Petr Škarda - hattrick. K tomu netřeba více dodat... Snad jen, že už je to jeho třetí hattrick během posledních čtyř zápasů a s celkovými 10 brankami vede tabulku střelců.

Ondřej Míčka - patnáctiletý klučina, který byl v zápase se Žichlí nezastavitelný, ve druhém poločase srovnal na 2:2 a po penaltách si s týmem odvezli do Sušice dva body.

  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.09.2019 23:02 do 25.09.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.