SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020

Datum kola: 15.09.2019

0

A je tady sestava 6. kola! Kdo byl za své výkony vybrán? Ohodnoťte hráče i Vy a pomozte jednou z nich k titulu "Hráč týdne".

Martin Wohlmuth předvedl v Plzenci velmi dobrý výkon, který vyšperkoval chycením penalty v závěru utkání, čímž pomohl svému týmu udržet těsný náskok 1:2, po kterém vítězství potvrdili.

Martin Blacký byl jedním z pilířů obrany Startu Bělá. I díky němu ve druhém poločasu udrželi domácí vzedmutí Žihle, která začala kousat. 

Pavel Valenta, lodivod radnické obrany a kapitán týmu opět potvrdil, proč jeho tým dosud obdržel pouze tři branky. 

David Žáček po přestupu do Žichovic dlouho čekal na domácí body. Svým výkonem týmu výrazně pomohl a obrali tak o body silný Petřín. 

Lukáš Aubrecht odehrál v Radnicích svůj první zápas po příchodu z Rokycan a v závěru zápasu navyšoval vedení na 3:0 střelou na zadní. Pěkný debut. 

Mladík David Heller byl výraznou osobností v Petřínském týmu. I když jeho mančaft v Žichovicích nebodoval, on předvedl velmi dobrou hru. 

Michal Fedorco stabilně ukazuje, že ve svém týmu vyčnívá. Při defenzivních úkolech na Košutce byl důležitý mezičlánek při přechodu do rychlého protiútoku. 

Zkušený Michal Jiřinec ve svých 43 letech předvedl sušickým, proč i ve svém věku dokáže vyčnívat nad mladíky. Ne rychlostí, ale chytrostí. Před koncem zápasu v Sušici se dobře podíval, ze 40 metrů nachytal domácího gólmana a zařídil svému týmu alespoň bod. 

Lukáš Sobolík byl skoro každého důležitého okamžiku v útočném snažení Bělé. Navíc jednu branku vstřelil a na jednu nahrál. Místo v sestavě kola má zaslouženě. 

Radek Kočí se po návratu ze zranění činil! Jednu branku vstřelil, dvě připravil a taktéž patří do sestavy kola. 

V Žákavě byla viděl přestřelka, kde hostům zařídil plný počet bodů Zbyněk Smolík. Ten si k asistenci z prvního poločasu připsal i vítěznou branku Mochtína. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.09.2019 08:45 do 18.09.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.