SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Přinášíme Vám sestavu roku. V ní si můžete zvolit nejlepšího hráče tohoto ročníku okresního přeboru Český Krumlov.

Brankář

Bílý Josef – TJ Hraničář Malonty

20 zápasů, žádná karta, 1 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Malontský matador několikrát podržel své spoluhráče a i díky němu obsadily Malonty druhou příčku v celkové tabulce a dlouho proháněli vedoucí Chvalšiny. Bílý odchytal všechny zápasy. Klobouk dolů před jeho výkony v 51 letech.

Trenér Ladislav Kaločai – Já osobně smekám klobouk před jeho výkony. Na to, že je mu 51 let, nám ve více zápasech pomohl. Hlavně zápas na Lipně se mu vyvedl. Je to spolehlivý hráč a spoleh na něj byl vždy. Že občas udělá chybu? To udělá každý. Na zápas přišel vždy včas a snažil se ho odchytat naplno.

Spoluhráč Martin Vančura - Pepa Bílý, není třeba představovat. Veterán mezi třemi tyčemi, největší srdcař a hlavně skvělý chlap, který je nejdůležitějším článkem naší obrany. To, jak zachytal na Lipně, bylo až neuvěřitelné na jeho věk. Prostě je to Borec!!!

Obránci

Vlastimil Březina – FC Lipno nad Vltavou

20 zápasů, 4 vstřelené branky, žádná karta, 8 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Kapitán Lipna převáděl celou sezónu spolehlivé výkony. Hrál na pozici stopera s obrovským přehled a klidem. Je až neuvěřitelné, že jako obránce nedostal během dvaceti zápasů ani jednu kartu.

Trenér Radek Krátký – Patří k pilířům mužstva, několikrát nastoupil s lehkým zraněním, jen aby nenechal mužstvo na holičkách, ale to i ostatní kluci z týmu.

Spoluhráč Ondřej Panský - Dvěma slovy, Velkej kápo! Člověk, co má fotbal v srdci a bez kterého si tým jen těžko představit. Pilíř obrany a buldozer, který svým důrazem a důležitými góly pomáhá týmu každý zápas a jeho skluzy a hlavičky jsou prostě fenomenální. On byl ten důležitý člověk, co mě přivedl na Lipno a i tímto mu zpětně chci podekovat! Je to dříč a super klučina a navíc fandi mimo Realu i Arsenalu, což je plus.

 

Jiří Němec – TJ Sokol Kájov

18 zápasů, 3 vstřelené branky, 2 žluté karty, 1 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Kájovský kapitán odehrál výbornou sezónu. Ze zadní řady jistil své spoluhráče. Byl oporou mužstva a nejen v obranné části se na něj mohli spoluhráči vždy spolehnout.

Trenér Miroslav Grabec - Na svůj věk ohromně platný hráč, v okamžiku našeho přečíslení v obranné fázi neuvěřitelně čte hru a dokáže odebrat míč. Po psychické stránce tmelí kolektiv a dokazuje těm starším, že ještě není čas přestat.

Spoluhráč Jan Petřík – Kapitán a zkušený stoper s dobrou poziční hrou. Kope oběma nohama, hraje skvěle hlavou a umí dát gól ze standardní situace, protože má dobrý výběr místa. I přes vyšší věk má nejvíce tréninků z celého týmu. Kvůli svalovému zranění chyběl jen dva zápasy. Po zápase tmelí kolektiv, hlavní tahoun týmu. 

 

Tomáš Holas – TJ Sokol Chvalšiny

19 zápasů, 1 vstřelená branka, 2 žluté karty, 2 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Spolehlivý článek obrany vítěze okresního přeboru. V Chvalšinách působí dlouho a nyní si po nějakém čase vyzkouší 1.B třídu. Během sezónu podával dobré výkony s minimem chyb a předával své zkušenosti mladším spoluhráčům.

Trenér Zbyněk Ginzel – Holis, to je starý matedor, 38 let a 17 let v Chvalšinách. Stálice a opora mužstva.

Spoluhráč Petr Cába - Srdcař, na svůj věk podává vynikající výkony. Dává sto procent do tréninku a sto dvacet procent  do zápasu. Velká osobnost chvalšinského fotbalu!

 

Záložníci

Lukáš Fučík – TJ Sokol Chvalšiny

20 zápasů, 14 vstřelených branek, 1 žlutá karta, 6 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Celou sezónu neúnavně brousil kraj chvalšinské zálohy. Své rychlosti dokáže využít a dostat do šance sebe nebo své spoluhráče. Asi nejrychlejší hráč v celé soutěži. Hodně gólů vstřelil, ještě více připravil pro spoluhráče.

Trenér Zbyněk Ginzel – Je to dříč, který nevynechá ani jeden trénink, měl stoprocentní účast. Od té doby, co ho trénuji, se hodně zlepšil. Nejen že vstřelil 14 branek, ale má i 22 asistencí.

Spoluhráč Petr Cába - Chvalšinský Mbappé! Neskutečně rychlý, dává 120 procent na tréninku i na zápase! Nejlepší přihrávač! Zprostředkovatel gólů! Dobrý člověk a kamarád! Hlavně jeho bojovnost je neskutečná!

 

Jakub Cifreund – SK Větřní B

19 zápasů, 10 vstřelených branek, 1 žlutá karta, 1 červená karta, 3 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Kapitán záložního mužstva Větřní řídil hru svého mužstva ze středu zálohu. Když bylo třeba vstřelit gól, tak se přesouval do útoku. Pro svůj tým byl nepostradatelným článkem sestavy.

Trenér Marian Gondek - Jakub jako člověk je super, v kolektivu velmi oblíbený, a proto dělá i kapitána týmu. Jeho hráčské kvality jsou velice vysoko, a kdyby ještě více trénoval, tak má na to, aby hrál v klidu za náš A tým, ale jeho páce je dost náročná na čas. Jsem moc rád, že ho mám v týmu.

Spoluhráč Michael Kellinger - Kuba je kapitán, jak má být. Na hřišti vždycky maká na sto procent a to samé chce i po nás. Každý zápas nás hecuje, pokud něco děláme špatně, nebojí se to dát najevo. Krom toho, že dává góly, tak i dokáže obrat soupeře o balón, nebo dát přesnou přihrávku. Navíc je s ním vždy velká sranda.

 

Karel Krauskopf – FC Lipno nad Vltavou

20 zápasů, 8 vstřelených branek, 3 žluté karty, 5 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Lipenský špílmachr, který po celý ročník řídil hru svého mužstva a dokázal vstřelit několik důležitých branek. Byl platný i defenzivě, kdy dokázal soupeřům odebírat balóny.

Trenér Radek Krátký – Stejně jako ostatní hráči několikrát nastoupil se zraněním, máme na Lipně anketu fanoušků o nejlepšího hráče a Karel se umístil stejně jako Vlasta Březina hodně vysoko.

Spoluhráč Ondřej Panský - Čudla to je pan fotbalista, má to jak v noze, tak i v hlavě srovnané a na hřišti je ho každý zápas hodně vidět. Prožívá každý zápas, je to srdcař co dokáže strhnout celý tým a podílí se na spoustě gólů jak asistencemi, tak góly, co střílí sám. Má výbornou kopací techniku a je to bezva parťák do kabiny. Hodný kluk, co maká pro tým a taky fandí Arsenalu. Zkrátka takové dva hošany jako Vlastič a Čudla prostě chceš v týmu!

 

Jan Kališ – TJ Hraničář Malonty

19 zápasů, 7 vstřelených branek, 3 žluté karty, 2 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Střílel branky, připravoval je a v součinnosti se svými spoluhráči zajistil Hraničáři druhé místo v tabulce. Byl většinou aktivní a snažil se do šancí dostávat spoluhráče nebo sám sebe.

Trenér Ladislav Kaločai – Honzík je šikovný, akorát mě u něj mrzí, že pořád neví, kde by chtěl hrát. Teď to vypadá, že by měl odejít do Zlaté Koruny. Je trochu náladový, když se daří, baví ho to. Horší to je, když se nedaří, to je na něm občas vidět nechuť.

Spoluhráč Martin Vančura - Pravý křídelník, který nejen připravil spoustu gólů, ale i dost jich dal sám. Skvělý fotbalista a kamarád, který nás bohužel po této sezoně opouští. Přejeme ti hodně úspěchů v novém týmu.

 

Útočníci

Petr Cába – TJ Sokol Chvalšiny

19 zápasů, 22 vstřelených branek, žádná karta, 6 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Podělil se o korunu krále střelců. Dříve branky chytal, nyní je střílí, a ne zrovna málo. Cába má skvělý výběr místa ve vápně, což mu umožňuje vstřelit tolik branek. Neinkasoval ani jednu kartu.

Trenér Zbyněk Ginzel – Náš nejlepší střelec. Na to, že je brankář, má skvělý výběr místa ve vápně. Umí kličku a má výbornou střelu.

Spoluhráč Vojtěch Decarli – Cábič, velký blázen, bavič. Jeho výmysly stojí za to, teď nás překvapil na dokopné diplomy a proslovem pro každého. Zase jsme se hodinu smáli. Je to výborný gólman, který právě střílí góly. Ten kluk ví, kde stát v pravou chvíli. Je to velký přínos do útoku, ale v bráně mu to sluší víc, protože je to blázen gólman. Brankáři jsou vždy blázni. Převrátil se mnou třítunové auto, to mluví za vše a za všechny ty zážitky mu děkuji.

 

Radovan Kaprál – TJ Sokol Chvalšiny

20 zápasů, 16 vstřelených branek, 2 žluté karty, 2 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – V útoku vítězného týmu soutěže spolehlivě střílel, ale i připravoval branky. Má velmi dobrou techniku. Jeho střelecký účet, ale mohl být i vyšší.

Trenér Zbyněk Ginzel – Má dar o boha, protože umí kopat levou i pravou nohou. Má instinkt, který bych nazval fotbalová desítka.

Spoluhráč Petr Cába - Výborně technicky vybavená hráč. Když má den, nic ho nezastaví! Obě nohy stejně kvalitní, umí rozdat přihrávky. Do souboje na tělo nepůjde, ale jeden na jednoho je hodně úspěšný!

 

Luigi Kolaj – TJ Sokol Kájov

18 zápasů, 22 vstřelených branek, žádná karty, 6 x hráč utkání

Názory:

Fotbalunas.cz – Hvězda Kájova se podělila o korunu pro krále střelců. Chladnokrevně proměňoval šance. Spoluhráči si spolupráci s ním pochvalují. Určitě bude zajímavé sledovat jeho další progres.

Trenér Miroslav Grabec -  Velmi dobrý na míči a v útoku tahoun. Jeho branky hovoří za vše. Možná, kdyby proměnil o pár šanci víc, bylo by to pro nás lepší.

Spoluhráč Jan Petřík - Gólový útočník, 22 branek hovoří za vše, není sobecký, umí i nahrát a připravit branku pro spoluhráče. Má výborné krytí míče, těžko se odstavuje, na svůj věk je i dostatečně rychlý. Velmi dobrá střela v plné rychlosti i zpoza hráče.  Má smysl pro kombinaci. Vzhledem k pracovnímu vytížení nemůže chodit na tréninky, ale umí se na zápas připravit fyzicky sám. V kabině je oblíbený. Jako cizinec se výrazně zlepšil v českém jazyce. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.