SportFotbal SESTAVA ROKU - Divize D, 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Nejlepší jedenáctka Fortuna Divize D zná svoji podobu. Hlasujte, kdo se stane nejlepším hráčem sezony dle fanoušků!

Brankář:

Jan Zádrapa (Rosice) – Stálice v brance Rosic stála v čele nejlepší defenzivy soutěže. V bráně Slovanu si ve třiceti zápasech připsal parádních sedmnáct čistých kont.

30 zápasů, 17 čistých kont

 

Další kandidáti: Martin Doležal (Blansko), Martin Jícha (Stará Říše), Jakub Klimeš (Lanžhot)

 

Obrana

František Kuldan (Velká Bíteš) – Hráč, který přišel před sezónou do Velké Bíteše jako posila do středu pole se po příchodu trenéra Zúbka posunul na pozici stopera a vedl si více než dobře.

30 zápasů, 5 branek, 5 ŽK

 

Dominik Pelikán (Ždírec) – Mladý obránce, který prošel mládežnickými celky Zbrojovky, přišel v létě z Hlinska a ukázal se jako velká posila zadních řad ždíreckého Tatranu

20 zápasů, 6 ŽK, 2 ČK

 

Adam Šmíd (Stará Říše) – Dvacetiletý obránce se stal pevnou součástí zadních řad svého týmu, kterému pomohl k historickému umístění.  

26 zápasů, 3 ŽK

 

Další kandidáti: Vítězslav Bárta (Velká Bíteš), Jaroslav Gardian (Strání), Jan Hloch (Břeclav), Ondřej Šourek (Polná), Roman Švarc (Tasovice), Tadeáš Zezula (Rosice) 

 

Záloha

Peter Šenk (Lanžhot) – Rychlonohý křídelník terorizoval obrany soupeřů a k pěti brankám přidal i nespočet asistencí svým spoluhráčům.

29 zápasů, 5 branek, 9 ŽK

 

David Bednář (Blansko) – Pod vedením zkušeného středního záložníka fungovalo Blansko jako skvěle namazaný stroj, který soutěží prošel jako nůž máslem. Kapitán Blanska z pozice středního záložníka bojoval o korunu pro krále střelců!

28 zápasů, 22 branek, 5 ŽK, 1 ČK

 

Čestmír Vitásek (Žďár) – Hráč, který prošel mládežnickými celky Jihlavy, tvrdí muziku ve středu pole a trenér Nedvěd si sestavu bez něj dovede jen stěží představit.

30 zápasů, 1 branka, 12 ŽK

 

Radim Čech (Bzenec) – Bzenecký expres patřil po celou sezónu k ústředním postavám svého týmu a navíc byl i velmi produktivní.

26 zápasů, 9 branek, 1 ŽK

 

Další kandidáti: Pavel Drbal (Rosice), Oleh Kvych (Stará Říše), Jan Michalec (Strání), Pavel Simandl (Lanžhot), Petr Svoboda (Bystrc), Daniel Šerý (Humpolec), Jan Šuba (Nové Sady)

  

Útok

Pavel Lapeš (Tasovice) – Tasovický útočník na jaře zářil a byl nebývale střelecky potentní. Nakonec dokázal vstřelit 18 branek a zastoupil svého kolegu Paula, který na jaře díky svým povinnostem spíše paběrkoval.

29 zápasů, 18 branek, 7 ŽK

 

Antonín Plichta (Stará Říše) – Útočník Staré Říše začíná naplňovat potenciál. Na jaře vstřelil ještě o branku více než na podzim a opanoval tabulku střelců.

29 zápasů, 23 branek, 6 ŽK, 1 ČK

 

Petr Malata (Rosice) – Nestárnoucí fotbalista a stálice v sestavě Rosic na jaře pálil ostrými a k osmi podzimní brankách jich na jaře přidal hned třináct!

29 zápasů, 21 branek, 7 ŽK

 

Další kandidáti: Petr Kasala (Bzenec), Lubor Trojánek (Žďár), Jiří Tulaydan (Blansko), Michal Veselský (Havlíčkův Brod)

Sestava podzimu ZDE




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.