SESTAVA PODZIMU Divize D, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Nejlepší jedenáctka podzimní části Fortuna Divize D zná svoji podobu. Hlasujte, kdo se stane nejlepším hráčem první poloviny sezony dle fanoušků.

Brankář:

Jan Zádrapa (Rosice) – Stálice v brance Rosic stála v čele druhé nejlepší defenzivy soutěže. V bráně Slovanu si v patnácti zápasech připsal parádních devět čistých kont.

15 zápasů, 9 čistých kont

 

Další kandidáti: Aleš Bílek (Ždírec), Martin Doležal (Blansko)

 

Obrana

Vítězslav Bárta (Velká Bíteš) – Zkušený stoper posílil Velkou Bíteš v letní přestávce a ukázal se jako opravdová posila, vedle které rostou mladí obránci Mrňa s Kopáčkem.

15 zápasů, 2 branky, 1 ŽK

 

Ondřej Šourek (Polná) – Trenér Lovětínský v létě věděl, co dělá. Příchodem zkušeného stopera se zpevnila jedna z nejslabších obran v soutěži a na podzim méně branek inkasovalo jen pět týmů. Přínos Šourka je nezpochybnitelný.

13 zápasů, 1 branka, 2 ŽK

 

Roman Švarc (Tasovice) – Tasovický obránce patří díky vyrovnaným výkonům ke stabilním členům základní sestavy svého týmu. Velký význam pro Tasovice mají jím zahrávané standardní situace. 

15 zápasů, 3 branky, 1 ŽK

 

Další kandidáti: Jaroslav Gardian (Strání), Petr Heide (Stará Říše), Radek Mezlík (Blansko), Dominik Pelikán (Ždírec), Tomáš Trojánek (Žďár), Tadeáš Zezula (Rosice)

 

Záloha

Oleh Kvych (Stará Říše) – Tak to byla pro Starou Říši trefa do černého. Rychlonohý křídelník přišel v létě z Přibyslavic, které postoupily z okresního přeboru, a po podzimní části je druhým nejlepším střelcem soutěže!

15 zápasů, 12 branek

 

David Bednář (Blansko) – Pod vedením zkušeného středního záložníka funguje Blansko jako skvěle namazaný stroj, který podzimem prošel bez ztráty kytičky. Kapitán Blanska je z pozice středního záložníka nejlepším střelcem soutěže!

15 zápasů, 13 branek, 2 ŽK

 

Čestmír Vitásek (Žďár) – Hráč, který prošel mládežnickými celky Jihlavy, tvrdí muziku ve středu pole a trenér Nedvěd si sestavu bez něj dovede jen stěží představit.

15 zápasů, 5 ŽK

 

Radoslav Ciprys (Lanžhot) – Rychlonohý fotbalista patřil po celý podzim k ústředním postavám Lanžhota a navíc byl i produktivní, což jeho týmu přineslo několik plusových bodů.

13 zápasů, 6 branek, 3 ŽK

 

Další kandidáti: Jaroslav Hílek (Lanžhot), Jan Nedvěd (Žďár), Roman Nehyba (Stará Říše), Pavel Novotný (Ždírec), Miroslav Paul (Tasovice), Tomáš Selinger (Rosice), Dominik Šmerda (Blansko)

  

Útok

Petr Kasala (Bzenec) – Jistota v bzeneckém útoku zářila i v této sezoně. Kapitán Bzence sice ubral na střelecké potenci, ale o to víc branek pro své spoluhráče připravil a jen díky tomu se jeho tým pohybuje ve středu tabulky.

14 zápasů, 6 branek, 5 ŽK

 

Antonín Plichta (Stará Říše) – Útočník Staré Říše začíná naplňovat potenciál, který v něm kouč Kováčik vidí. Na podzim se prosadil hned jedenáctkrát a spolu s Kvychem táhl ofenzivu svého týmu.

14 zápasů, 11 branek, 4 ŽK, 1 ČK

 

Petr Malata (Rosice) – Nestárnoucí fotbalista a stálice v sestavě Rosic podával po celý podzim vyrovnané výkony a nakonec se propracovala až k solidním osmi vstřeleným brankám.

14 zápasů, 8 branek, 3 ŽK

 

Další kandidáti: Pavel Lapeš (Tasovice), Mohamed Traore (Blansko), Tomáš Válek (Polná), Matěj Vopršal (Žďár)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 09:49 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.