SESTAVA KOLA - 19.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 17.03.2019

0

Máme za sebou druhé jarní kolo ČFL, ve kterém jsme byli svědky několika přestřelek. Díky tomu se do sestavy kola dostávají někteří vícenásobní střelci, ale rovněž i defenzivní hráči, kteří se starali o to, aby gólů v jejich sítí bylo co nejméně. Kteří plejeři tedy svými výkony zaujali v 19. kole nejvíce? Mrkněte se na třetiligovou sestavu 19. kola, podpořte svého favorita v boji o nejlepšího hráče a dejte mu svůj hlas!

Ondřej Koblenc - Strážce vltavínské svatyně znovu předvedl své umění, kdy to jeho spoluhráči potřebovali nejvíce. I když obdržel v první půli smolně z dorážky, ve druhém poločase několikrát zmařil litoměřickým hráčům smrtící brejky a hlavně díky tomu nakonec mohla Lokáda strhnout infarktovým dvougólovým závěrem vítězství na svou stranu.

Michal Pávek - Když brácha, tak já taky, řekl si nejspíš zápský defenzivní pilíř. Stejně jako jeho bratr v brance Vltavínu i on podal skvělý výkon a dvěma proměněnými penaltami držel svůj tým v naději bodového přísunu. Nakonec z toho však byl jen jediný bod, Zápy padly s Olympií na penalty.

Jakub Chleboun - Defenziva Ústí nad Orlicí přijela na hřiště Převýšova s respektem, ale rovněž sebevědomím v sebe sama. Když to ještě její dirigent okořenil nádhernou brankou z trestňáku, který pomohl k výhře 2:1, nemůže být o jeho zařazení pochyb.

Tomáš Lněnička - Svého parťáka ve stoperské dvojici nenechal na holičkách a přispěl podobnou měrou k vítězství. Vsítil hlavou po rohu vítězný gól a pomohl ubránit náskok proti srdnatě hrajícím převýšovským, kteří i bez vyoučeného hráče usilovali o vyrovnání až do konce. Ústí však už podruhé nekapitulovalo.
Václav Vyleta - Karlovarský levý bek se stejně jako zbytek obrany Západočechů prezentoval kvalitním výkonem, který vedl k čistému kontu. Díky tomu stačil Slavii jediný gól a hned v prvním utkání na jaře zapisují i první jarní tříbodový zisk.
Antonín Presl - Zkušený písecký záložník skóroval dokonce dvakrát, ale ani to na body z benešovské umělky nestačilo. V sedmigólové přestřelce byli nakonec šťastnější domácí.
Filip Drobílek - Mrštný záložník Vyšehradu byl jedním z hlavních strůjců úspěchu Slavoje na hřišti Cábelíků. Ty hosté deklasovali nakonec 5:2 a nejlepší hráč Pražanů otevřel skóre z penalty. Po zbytek zápasu byl nadále aktivní, spoluhráče zásoboval přesnými pasy a zahrával skvěle standartky.
Lukáš Woitek - Štěchovická posila se ukázala už v minulém kole, kdy přispěla zásahem k výhře nad Benešovem. Nyní na hřišti Velvarů přišel šikovný hráč na hřiště až po hodině hry, ale zato byl hned vidět. Dostal hosty do dvoubrankového vedení, o něž ale v posledních vteřinách přišli. V rozstřelu pak rovněž proměnil penaltu, ale velvarští byli nakonec šťastnějším týmem.
Fortune Akpan Bassey - Radotínu první jarní kolo odložilo, ale na jejich formě to znát nebylo. V Zápech byli aktivní a domácím minimálně vyrovnaným soupeřem. Pro zápskou obranu byl největší hrozbou nigerijský forvard, jenž v prvním poločase poslal Olympii do vedení a v druhém dějství pak orazítkoval tyč. Ke konečnému zisku dvou bodů tak přispěl vrchovatě.
Dominik Mandula - Plzeňský odchovanec aktuálně válí za Slavii, konkrétně za tu karlovarskou. Jediným gólem rozhodl utkání proti Brozanům. Mimo to sváděl s obranou hostí nespočet dalších soubojů a kvalitním výkonem podpořil dobré vystoupení celého svého mužstva.
Patrik Švantner - Nakonec útočné trio naší sestavy kola doplní hráč produktivní benešovské ofenzivy, který se hned dvěma góly podílel na čtyřbrankovém udolání Písku. To se mu povedlo zejména díky výbornému výběru místa a skvělé spolupráci se svými útočnými parťáky.






Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.03.2019 15:02 do 20.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.