SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 09.09.2018

0

Přinášíme sestavu ze třetího odehráného kola, které přineslo překvapivé výsledky a nečekané výkony mnohých hráčů. Doufáme, že si mezi těmi které jsme pro vás vybrali, najdete svého hráče kola, kterého podpoříte. 

Gólmanem kola je Jakub Maur, po jehož zákrocích, v zápase s nováčkem soutěže z Lišan, se mohou Kloubuky těsit z vítěství. Na pozici stopera si počínal výborně rakovnícký Petr Kýzl, zastavoval nebezpečné protiútoky Lán a nebál se vyrazit i vpřed. Rakovnická defenziva v čele s ním udržela čisté konto. Opět tu máme Ondřeje Buranta z Družce, který vstřelil první branku v zápase proti Slanému, znervózněl soupeře a posunul styl hry na pohodlnější úroveň pro svůj tým.  Poslední obránce je jedomělický Martin Janda, který svému týmu pomohl získat tři body, když skvělou akcí přihrál záložníkovi Vojtěchovi Horovi, který zkušeně zakončil do brány soupeře. 

 

Dalším záložníkem v sestavě je Pavel Dlouhý, který jeho reakcemi a zásahy do průběhu hry pomoh svému týmu k vítězství. Ze stejného zápasu zde máme Adama Vicherka, který vstřelil dvě branky a v prvním poločase tím dostal Unhošť do vedení. Ve středu zálohy zazářil v zápase SKR - Lány Jakub Gregor tím, že byl hodně na míči, tvořil hru, byl při chuti. Jeho povedená střela z první půle byla zblokována, ale dále vyslal do gólovky milimetrovým pasem svého spoluhráče. Střed hřiště ovládl.

 

Jako první útočník nám zde figuruje družecký Roman Mošnička, z jehož kopačky padl do branky Slaného druhý gól, a tak se v půli šlo do šaten za stavu 2:0. V zápase mezi Vinařicemi a Unhoští přišel na druhou půli do hry Vladimír Mařík, což se ukázalo jako geniální tah, jelikož se mu podařilo během 10 minut vsítit dva góly. Sestavu kola nám tentokrát zakončuje dvougólový hráč z Vraného, který dokázal správně využít chyb soupeře a tím je Tomáš Kubík.

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2018 00:35 do 12.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.