SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 02.09.2018

0

Po uplynulém kole tu máme další sestavu, kterou nebylo jednoduché dát dohromady, jelikož skvělých hráčů bylo více. Ale vybrali jsme pro vás ty, jejichž výkony byly nejpozoruhodnější a tady je máme. Doufáme, že i vy si mezi nimi najdete svého favorita, kterého podpoříte. 

Do brány pro toto kolo bezesporu patří gólman z Vraného Tomáš Löwe, který soupeřům neumožnil jedinkrát v zápase zabodovat. Určitě stojí za to zmínit Tomáše Roučka, který během jediného zápasu zvládl 4x s přehledem zavěsit do brány soupeře. Dálší záložník, kterého jsme vybrali je Václav Mutinstký z Lišan, který i přes prohraný zápas hrál celou dobu svědomitě a dlouho držel naděje na bodový zisk. Máme zde i druhého hráče z Vraného, kterým je Pavel Hanzlík, který nejen že celý zápas dobře bránil, ale jako nadstavbu vsítil i branku. S hattrickem na kopačce se do sestavy kola přidává Filip Novotný ze Slaného. Další kdo se na tomto gólostroji podílel a bezesporu sem patří je kapitán slánské rezervy Pavel Čablík.

 

I když lánský tým doma obdržel výprask, Milan Petr se stále snažil bojovat a s výsledkem nějak pohnout. Kdo nesmí v naší nominaci chybět je Zdeněk Weis, střelec úvodního gólu v Zavidově. Do sestavy také musíme zařadit nováčka Unhoště Lukáše Křenka, kterému se povedlo 2x navýšit stav svého týmu. Je tu i druhý hráč, který se nám představil ve stejných barvách jako Křenek, tím je Roman Neuberger, který také dával během zápasu dva góly a společně tak dovedli svůj tým k vítězství. Týmový výkon Jedomělic korunoval 3. gólem poslední hráč naší sestavy a tím je Bohumil Mrština.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2018 18:59 do 06.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.