SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Brankář - Jiří Hladík - FK Náchod

V nabité konkurenci na brankařský post nebylo vůbec jednoduché vybrat jednoho. Skvělé výkony na podzim předváděl jak brankář Jaroměře Michal Ondráček, tak třeba brankář Červeného Kostelce Petr Kobos a brankář Kostelce Nad Orlicí Varol Ikizgül, všichni tři udrželi doposud 6 čistých kont, čímž dokonce předčili mladého Hladíka. Avšak na jeho stranu se zas přiklání nejmenší počet inkasovaných branek za podzimní část. Nakonec padlo rozhodnutí na Hladíka, o kterém ještě v budoucnu určitě uslyšíme. 5 čistých kont a 14 obdržených branek ve čtrnácti soutěžních kolech, taková je bilance Jirky Hladíka.

Obránce - Jan Hable - FK Náchod

Základním pilířem nejlepší obrany soutěže je bezesporu Jan Hable. Osmadvacetiletý stoper, který má za sebou bohatou zahraniční fotbalovou kariéru. Po působení ve Fioretině, Ascoli a Kerkyře se vrátil do rodné země, kde hájil barvy Ostravského Baníku, po té se vrátil do klubu, ve kterém fotbalově vyrostl, do FC Hradec Králové. Po zranění mu však fotbalový restart nevyšel a tak nyní rodáka z Nového Města Nad Metují můžeme vidět v barvách Náchoda. Ve zkušené stoperské dvojici ho doplňuje Ondřej Nejman. Ve 14 zápasech obdrželi pouhých 14 branek.

Obránce - Michal Klouda - FK Kostelec Nad Orlicí

Několikátou sezónu v Krajském přeboru už odehrává Michal Klouda, po tom co procestoval snad všechny hrající posty se nyní pod taktovkou trenéra Krupky usadil na pravém krajním obránci, kde předvádí stabilní dobré výkony, je jistý směrem do  obranné fáze a dokáže podpořit i útočnou fázi, navíc mu to střílí a to hlavně hlavou ze standartních situací se dokázal na podzim několikrát prosadit.

Obránce - Pavel Heidler - FK Jaroměř

Mladý Jaroměřský stoper taktéž odvádí spolehlivé defenzivní výkony, navíc je svému týmu nápomocen i při výstavbě útočných akcí. Ve svém věku si obratně dokáže srovnat řady před sebou a i díky němu je samozřejmě Jaroměř na druhém místě. Osobitý mladý kluk o kterém ještě určitě uslyšíme.

Záložník - Lukáš Říha - FK Kostelec Nad Orlicí

Šikovný pravonohý fotbalista, který nyní působí v Kostelci Nad Orlicí určitě zanechává vrásky na tvářích bránícího soupeře. Jeho rychlé nohy není snadné ubránit, šikovně a obratně si dokáže poradit i v několikanásobné přesile. Tatkéž mladý fotbalista si svými výkony říká o "víc" než jen Krajské soutěže. 

Záložník - Martin Čenovský

Důležitý člen Jaroměřského týmu, stabilní kostra střední řady a opora týmu. V podzimní části se podílel na vrchním postavení v tabulce, kde Jaroměř přezimuje na 2. místě, za zmínku určitě stojí jeho krásný gól nůžkami, který vstřelil do sítě Slavie HK a nebo také penalta famozně provedená "ala Tonda Panenka" v rozstřelu proti Kostelci Nad Orlicí.

Záložník - Jiří Kučera - FK Chlumec Nad Cidlinou

Skvělý záložník, který chvíli působil v FC Hradec Králové a také v SK Převýšov, vyčnívá kopací technikou, skvěle zahrává standartní situace a dokáže tak Chlumci dopomoci k důležitým bodům.

Záložník - Patrik Simon - FK Náchod

Druhý nejlepší střelec tabulky, autor dvanácti branek. Výborně technicky vybavený záložník. Přesný v zakončení, jeho silná stránka je taky to když si může vychutnat obránce jeden na jednoho, velmi důležitý Náchodský Hráč.

Útočník - Michal Blažej - SK Libčany

Zkušený křídelník hrající v Libčanech, vyniká myšlenkou, precizností a dokonalou prací s míčem oběma nohama. Táhne Libčany vzhůru lepším místům v tabulce a letos dokázal vstřelit už 10 branek.

Útočník - Martin Malý - FK Náchod

Velmi nepříjemný rychlý útočník, vyniká skvělým pokrytím míče a taky dobrým zakončením, hned v prvním kole dokázal dvěma brankami sestřelit Kostelec a jedna z jeho tref se pak dokonce celorepublikově prezentovala, když se slabší nohou prosadil z dobrých pětatřiceti metrů. Letos už vstřelil 11 branek.

Útočník - Jan Pražák - FK Vysoká Nad Labem

Krajní útočník, podsaditá postava rychlá změna směru a taky skvělá koncovka a chuť po gólu, přesně tak by šel definovat zatím nejlepší střelec soutěže, který si připsal už 16 branek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.