SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

Je za námi poslední kolo a zároveň poslední o Muže kola. Nezapomeňte hlasovat do středečního poledne!

Lukáš Beneda z Lišova B jako jediný brankář udržel v posledním kole čisté konto. Hlavně v úvodním dějství musel vytáhnout zákrok, který ho nepřipravil o nulu.

 

Jeho spoluhráč Jakub Kučera měl útočné choutky a první brankou otevřel skóre zápasu. Na pozici stopera odehrál vydařený zápas Petr Kuba z Černého Dubu, který patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Pavel Crkva z Římova se pak svoji brankou postaral o import tří bodů ze hřiště Slavče.

 

Miloš Mekiš z Vrábče měl v závěru soutěže střeleckou formu, když ve čtyřech zápasech zaznamenal pět branek. Dvě z nich byly o víkendu do sítě Mladého B. Stejný počet branek a asistenci navrch přidal Václav Kopačka z Lišova B, který odehrál povedený zápas proti Novým Hodějovicím. O vítěznou trefu v poslední minutě zápasu se postaral Tomáš Lamáček z Ledenic B. Na jaře hraje ve velmi dobré formě Radomír Zachara. Nejinak tomu bylo na hřišti Černého Dubu, kde se jednou trefil a na jednu branku přihrál. Libor Szojka z Mladého pak nastartoval svůj tým ke stažení tříbrankového manka na hřišti Vrábče.

 

Velmi aktivní byl Lukáš Froněk z Římova, který se jednou brankou podílel na vítězné rozlučce lídra soutěže. Střelcem víkendu se stal Jan Fencl z Ledenic B. Ten hattrickem pomohl k výhře svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2017 20:42 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.