SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 20.05.2017

0

Soutěž letí ke svému konci a je tu tak sestava 22. kola, sestavená dle tipů zástupců jednotlivých mužstev, jak se ostatně dočtete sami v ohlasech k zápasům v reportážích. Tentokrát byl velký přetlak především na postech obránců... Která jedenáctka by byla tedy o tomto víkendu neporazitelná? Vyberte svého favorita a hlasujte pro něj - s vítězem hlasování a Hvězdou kola bude uveřejněn rozhovor.

Hradec podržel brankář Rešl, Velešín zase Kothánek, slávistický Wolf marně čeká na střelce, který ho překoná... JAN NOVÁČEK ale stál v zápase s Nemanicemi doslova proti všem, vychytal několik samostatných nájezdů soupeřů a jen díky němu Plánští nedostali minimálně dvojnásobný příděl. I přes čtyři inkasované branky setak paradoxně dostal do sestavy kola on a Nemaničtí budou s jeho zařazením jistě souhlasit.

 

Především výborsných výkonů ze strany stoperů se v tomto kole urodilo hodně. V naší obraně jsou hned tři. JAKUB ZATLOUKAL si perfektně řídil obranu Velešína a nakonec jen smolně neodjel se spoluhráči se třemi body. MIROSLAV KUDRLE byl jistotou vzadu při remíze Hrdějovic s rozjetou Lokomotivou. TOMÁŠ BERÁNEK přišel Hradci pomoci z áčka proti lídrovi z Včelnice a domácí vykopali překvapivý bod, i když dohrávali o deseti. MARTIN MATUŠEK pak na pravém beku nadchl při výhře na Dobré Vodě trenéra Čepičku. Další perfektní výkony předvedl například roudenský Stegbauer či střelec jedné branky Veselí a také stoper Šachl.

 

Levého záložníka JANA KVĚTOUNA chválil po remízovém utkání trenér Hanel. PETR GUTHEIS kraloval středu pole v zápase s Velešínem. JINDŘICH LUKÁŠ byl motorem nemanické hry proti Plané. Nastřelil tyč, spálil další šance, ale dal důležitý druhý gól do šatny a vedl nemanickou ofenzivní snahu. Středopolař DAVID KARTÁK zase svým výkonem při těsné výhře nad Roudným B potěšil trenéra Kotyzu. Kapitán Nemanic MIROSLAV NOVOTNÝ se pak prosadil dvěma pěknými brankami.

 

Jediným čistokrevným útočníkem top jedenáctky je PETR KINDERMANN - neúnavný dříč podal proti Bystřici výborný výkon, okořeněný gólem a asistencí.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 15:59 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.