SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

Dvacáté páté kolo přineslo raritu - Všestudy poprvé na jaře ztratily body. Postarali se o to fotbalisté Horních Beřkovic, kteří si svým výkonem také zasloužili dvě místa v sestavě kola. Zajímavý a vyrovnaný zápas se odehrál také na Pšovce a velký krok k záchraně udělali fotbalisté Dolních Beřkovic i Řepína. Pojďme hlasovat pro nejlepší hráče kola!

Michal Bricín, Roman Horký (Lobkovice) - Lobkovice po dlouhé době naplno zabodovaly a hned to bylo s nulou! Nominaci tak rozhodně zaslouží brankář Bricín i střelec jediné branky zápasu Horký.

 

Josef Kalhous, Jan Těmín (Dolní Beřkovice) - B-tým se Dolním Beřkovicím vyplácí. Tentokrát z něj vytáhly do sestavy další posilu a obránce Kalhous se uvedl důležitou trefou po standardní situaci. Těmín pak ve středu zálohy rozjížděl většinu akcí svého týmu.

 

Pavel Brůža, Tomáš Novák (Horní Beřkovice) - Pevná defenziva, trocha štěstíčka a dva vstřelené góly - to je recept na výhru nad lídrem tabulky. Pavel Brůža je zástupcem obrany, Tomáš Novák zase vstřelil důležitou branku.

 

Jaroslav Trubička (Horní Počaply) - Žádná fotbalová paráda to tentokrát od Horních Počapel nebyla, jediný gól Trubičky ale stačil na nejtěsnější výhru 0:1 na Vehlovicích.

 

Ladislav Novák (Řepín) - Řepín si připisuje na své konto další vydřenou výhru, ke které tentokrát musely pomoci zásahy dvou zkušených borců sestavy. Zásah Nováka se ukázal být tím vítězným.

 

Wandipa Chilisa (Kostelec) - Černá perla v sestavě Labského Kostelce si připsala na své konto další dvě branky a přispívá k výrazně zlepšeným výkonům týmu v jarní části soutěže.

 

Martin Wasyliw (Mšeno) - Ukázková spolupráce útočné dvojice Mšena se zasloužila o všechny tři branky do sítě Pšovky B. Hosté nakonec i trochu se štěstím uhájili remízu 3:3 a vezou domů dva body.

 

Tomáš Jonák (Vojkovice) - Stálice v obraně Vojkovic tentokrát přidala k tradičnímu defenzivnímu výkonu i vstřelenou branku. Jeho tým zvítězil 3:1 a dotáhl se na čelo tabulky.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 12:53 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.