SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.04.2017

0

Všestudy ani Vojkovice v tomto kole nezaváhaly, a tak rozdíl na čele tabulky zůstává minimální. Naopak na úplném chvostu se zdá být zpečetěn osud Veltrus a Vehlovic, které na své soupeře již nabraly značnou ztrátu. Do boje o záchranu začínají zabředávat tak Dolní Beřkovice a Lobkovice, které jarní část sezóny nezastihla v nejlepší formě.

Daniel Hnízdil, Václav Valenta (Mšeno) - Brankář Mšena možná neměl nejvíce práce, přeci jen se ale musel snažit, aby udržel čisté konto. Nakonec se stal spolu s všestudským Lorencem jediným, komu se to v tomto kole podařilo.

 

Tomáš Jonák, Martin Tetiva (Vojkovice) - Vojkovičtí si vcelku v pohodě poradili s nebezpečnou ofenzivou Vysoké. Povolili jí jediný gól a sami se trefili rovnou čtyřikrát - z toho dva zásahy zaznamenal Tetiva.

 

Jiří Vokoun, Jaroslav Trubička (Horní Počaply) - Horní Počaply zabraly v Lobkovicích a čtyřmi brankami přestřílely domácí tým. Hned o tři z nich se dohromady postarala nominovaná dvojice hráčů.

 

Milan Chodúr (Řepín) - Rozhodnutí v 85. minutě zápasu - přesně to má na svědomí Milan Chodúr z Řepína. Jeho tým se díky tomu dostal již na zisk 25 bodů.

 

Vladimír Žídek (Hořín) - Hořín veze cenné body z Horních Beřkovic, k čemuž přispěly dvě rychlé trefy Vladimíra Žídka. Hostující útočník mohl přidat i další gól, i takto to ale stačilo na výhru.

 

Václav Podivínský (Všestudy) - Někdy potřebujete i pořádnou porci štěstí, abyste se trefili. A přesně to tentokrát přálo Václavu Podivínskému! Díky šťastnému odrazu od jeho nohy padl jediný gól utkání v Obříství.

 

Wandipa Chilisa (Kostelec) - Africká posila Kosteleckých předvedla, že góly dávat umí. Jeho trefa z 75. minuty upravila stav zápasu proti Dolním Beřkovicím na 2:2. Domácí poté v penaltách získali bonusový bod.

 

Radim Dvorný (Pšovka B) - Šest gólů za víkend, to je slušná porce! Radimovi se podařilo vsítit hattrick za A-tým i B-tým a zaslouženě se tak stává pšoveckým hrdinou víkendu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2017 13:35 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.