SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 13.11.2016

0

Velmi podprůměrných 21 gólů padlo v tomto kole soutěže, a tak je zřejmé, že na těžkých terénech hrály hlavní roli obrany. I přesto se nám podařilo vybrat některé hráče, kteří vyčnívali - konkrétně například útočník Obříství Hovorka prolomil svou střeleckou smůlu. Vyzdvihnout musíme také pevnou obranu Lobkovic, která favorizovaným Vojkovicím znepříjemnila život natolik, že získala dva body.

Michal Bricín, Jaroslav Hejsek, Roman Hlaváček (Lobkovice) - Lobkovice určitě neoslnily fotbalovou kvalitou, bojovností ale vše vynahradily a díky bezchybné práci své obrany berou dva body.

 

Zdeněk Cífka, Vladimír Žídek (Hořín) - Hořín doma zvládnul těžký zápas proti Vysoké, na čemž má velkou zásluhu motor hry Cífka i střelec druhého gólu Žídek.

 

Jan Novák (Vehlovice) - Domácí obrana pracovala proti Horním Beřkovicím znamenitě a kromě penalty, kterou dokázal zlikvidovat brankář Marek, soupeři příliš šancí nepovolila. Pochvalu tedy zaslouží i její člen Jan Novák.

 

Tomáš Buzek (Libiš B) - Mladý člen obrany Libiše B se proti Veltrusům blýskl povedeným výkonem, který vedl k čistému kontu a výhře 2:0.

 

Michal Zeman (Mšeno) - Mšeno nemělo proti Dolním Beřkovicím vůbec snadnou úlohu, nakonec ale zápas zvládlo. A to i díky stoperovi Zemanovi, který i přes nepříjemné zranění zápas dohrál.

 

Jakub Polák (Všestudy) - Všestudy doma nezaváhaly, a protože se o jejich branky opět podělili čtyři různí střelci, bylo rozhodování o nejlepším hráči složité. Nakonec jsme se rozhodli pro střelce druhého gólu Poláka.

 

Jiří Dolejš (Kostelec) - Labský Kostelec přivezl nesmírně cenné dva body z Horních Počapel a vděčí za ně mladíkovi ve své sestavě. 16 letý hráč v 65. minutě srovnával stav na 1:1.

 

Jakub Hovorka (Obříství) - Dlouho to vypadalo, že ani zápas proti Pšovce B nebude pro střelce Obříství ten pravý, v závěru se ale dokázal krásně prosadit a stihnul přidat i druhou branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2016 22:06 do 16.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.