SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Desáté kolo Okresního přeboru Plzeň město je za námi a my jsme vybrali nejlepší jedenáctku uplynulého kola. Hlasujte pro své favority do středečního poledne! 

 

 Brankář

Do brány se postavil Václav Klik, za čisté konto v zápase proti Dýšině a hlavně za dva zákroky v první půli, kterými výrazně pomohl k výhře svého týmu.

Obrana

Do obrany se postavili Radim Falbr, který zkušeně plnil roli beka Unionu.  Hned vedle něj Vladimír Liška z Litic, který byl výraznou oporou proti Chrástu. Dále znovu hráč Unionu, většinou hrající v útoku, teď neocenitelný obránce v zápase proti Spojům - Karel Knaf. A posledním bekem je Smíchovský Pavel Ouda, který pomohl ke dvěma bodům na Košutce.

Záloha

 V záloze máme Jiřího Hlaváče, kapitána Rapidu. Jiřího Hrdličku, který proměnil obě penalty v první půli a poslal Lhotu ke klidnému vývoji proti Plzenci. Pavel Konopík přidal svou branku proti Košutce a pomohl k výhře na penalty. A nakonec David Křížek, který přispěl jedním góle proti Plzenci.

Útok

V útoku jsou - Petr Zigmund z Košutky, který hrál skvěle prot Smíchovu, dvě branky to jen potvrzují. A nakonec Jan Bihary z Hradiště, který svůj skvělý výkon završil gólem do sítě Černic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.11.2016 06:46 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.