SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 02.10.2016

0

Je tu sestava pro 6. kolo!

BRANKÁŘ:

Ondřej Cízl: Ondřej cízl hájí svatyni týmu TJ Hraničář Částkov B. Částkov vyhrál sice rozdílem čtyř branek,. Ondřej ale předvedl dobré zákroky a několikrát svůj tým podržel!

 

 

 

 

OBRANA:

Radek Černý: Radek Černý se podílel na výhře Studánky (7:0) gólovou¨trefou a kromě bránících povinností tak evidentně stihl podpořit i své spoluhráče v útoku.

Petr Ščasnár: Petr Ščasnár hraje za Chodovou Planou B. Chodovka sice o víkendu padla na půdě Brodu, Petr ale vstřelil úvodní branku utkání a celý jeho tým padl nakonec až v penaltách!

Tomáš Křižko: Tomáš Křižko hraje za TJ Hraničář Částkov B. Tomáš napomohl k výhře Částkova přesnou gólovou trefou!

 

 

ZÁLOHA:

Dalibor Marek: Dalibor Marek kope za TJ Dynamo Studánku B. Studánka jasně přehrála Vranov 7:0, Marek se postaral o poslední a první refu zápasu, ta první z 11 minuty byla navíc vítězná!

Tomáš Majerčík: Tomáš Majerčík hraje za Sokol Damnov B. Damnov porazil v 6. kole Zhoř na její půdě 2:0, Majerčík obstaral obě dvě branky tohoto zápasu!

Jan Uhlíř: Jan uhlíř reprezentuje barvy celku TJ Dynamo Studánka B. Uhlíř stejně jako jeho kolega dokázal vstřelit v šestém kole dva góly, kterými si zajistil místo v sestavě kola!

Miroslav Filip mladší: Miroslav Filip ml. hraje za Bezdružice B. Dokázal se v zápase proti hošťce prosadit hned dvakrát, jeho tým nakonec vyhrál těsně 4:3!

 

 

ÚTOK:

Aleš Pavlíček: Aleč Pavlíček kope za Hraničář Částkov B. Částkov v šestém kole vyhrál jasně 6:2, Pavlíček se postaral o vítěznou trefu (na 3:2) a navíc k tomu zaznamenal hattrick, čímž si vystřelil místo v sestavě kola!!

Martin Marek: Martin Marek reprezentuje klub FK Brod nad Tichou. V šestém kole Brod porazil Chodovou planou 3:2 po penaltách, díky Markovi ale vůbec na penalty došlo, jelikož se postaral o obě branky svého týmu v 90 minutách!

Karel Moravec: Karel Moravec hraje za Sokol Bernartice B. Ty vyhrály v šestém kole 5:1, Karel Moravec byl ale hlavním strůjcem, neboť se postaral hned o čtyři branky!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2016 18:42 do 05.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.