SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

Je před námi další hlasování o Muže kole a s ním přichází tradiční sestava kola. V tomto kole sice nepadlo tolik branek, jako v předchozích týdnech, i přesto naši sestavu opanují ofenzivní hráči. Hlasovat můžete do středy do 12:00

Brankář Miroslav Krčín ze Včelné vynuloval všechny ofenzivní hráče Slavče, v čele s nejlepším střelcem soutěže Jakubem Brouskem. Jeho tým se tak mohl radovat z vítězství 1:0 a ani třetí zápas doma neinkasoval. Nutno podotknout, že raritou je, že v každém vítězném domácím zápase, stál v brance jiný brankář.

 

V naší sestavě si vysloužil místo Lukáš Herda z Nových Hodějovic. Jeho tým konečně bodově zabral a hned to odneslo čtyřmi góly Vrábče. Tomáš Lamáček z Ledenic B, byl pak jediným střelcem zápasu proti Černému Dubu. Z týmu soupeře nejvíce zaujal svým výkonem Václav Welser, bohužel on i jeho spoluhráči zahodili, co se dalo.

 

Výborný zápas odehrál Martin Pflereg v dresu Rudolfova B. Na pravé straně zálohy byl velmi aktivní a jednou se zapsal mezi střelce. Tradičně pomohl svým Ledenicím B Jan Fencl a byl největší hrozbou pro branku Černého Dubu. V zápase asistoval u branky Lamáčkovi. Velmi dobře zapadl do týmu Římova Filip Kukačka. Posila z Velešína se jednou brankou postarala o import všech bodů z Trhových Svinů. Rovněž jednou se mezi střelce zapsal jeho spoluhráč Lukáš Froněk a dělal na kraji hřiště velké problémy domácí obraně. 

 

V útoku se dařilo Tomáši Cardovi z Nových Hodějovic. Ten se postaral o první dvě trefy svého týmu do sítě Vrábče a pomohl domácím k zisku tří bodů. Stejný počet branek nastřílel do sítě Mladého B i dorostenec Jaroslav Machovec, který si navrh připsal jednu asistenci. Jediným střelcem zápasu mezi Včelnou a Slavčí, byl domácí šuter Vít Šálek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 16:47 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.