SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 11.09.2016

0

Tradiční sestava kola je tady. Největší zastoupení mají zcela po právu hráči Mokrého, kteří nadělili hochům z Kolodějí desítku. Pokud máte v sestavě kola svého favorita, nezapomeňte mu posílat hlasy.

V brance si vychytal místo Lukáš Kácal z Dívčic. Ten po minulém debaklu svého týmu na domácím hřišti, předvedl v brance o hodně lepší výkon a pro svůj tým byl oporou mezi třemi tyčemi.

 

Netradičně na stoperu nastoupil Tomáš Sláma z Úsilného. To nic, ale nezměnilo na jeho herních kvalitách. Zkušeně si dirigoval obranu a v závěru zápasu se zapsal i mezi střelce. Dívčice se zaměřili na hřišti Pištína na defenzivu, která tentokrát fungovala. Výborně zahrál na stoperu Štěpán Hájek a jeho tým si odvezl z horké půdy všechny body. Třetím stoperem do party je kapitán Lokomotivy Jonáš Zýka. Ten zahrál spolehlivě, jeho obrana neinkasovala a třešnička na dortu byl vstřelený gól.

 

Zálohu začneme útočníkem Loko CB B Janem Vaněčkem. Ten byl na hřišti Lipí největší hrozbou pro domácí obranu. Gól sice nevstřelil, ale po zákroku na něj se kopala penalta a u další branky si připsal asistenci. V záloze se dařilo za Borek Ondřeji Hanžlovi, který odjezdil zápas a připravoval pro své spoluhráče v útoku gólové šance. V dresu Mokrého byl nepolapitelný Patrik Dvořák. Ten první gol dal a další branky připravoval svým útočným kolegům. Po slunné dovolené se vrátil na hřiště Tomáš Tengl z Borku. A v zápase s Boršovem B, bylo vidět, že nabral čerstvé síly. Dvě branky dal a jednu připravil před odkrytou branku Svatošovi.

 

V posledních zápasech se gólově i herně daří Petru Vazačovi z Úsilného. Po dvou gólech do sítě Dívčic, se dvakrát prosadil proti Žabovřeskám. Po týdenní přestávce, díky volnému losu se v sestavě znovu objevuje úderná dvojice Mokrého Petr Houska a Daniel Hrádek. Oba zopakovali své čtrnáct dní staré gólové hody, Houska se trefil čtyřikrát a Hrádek třikrát. K tomu není co dodat!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.09.2016 17:19 do 14.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.