SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Je za námi 2. kolo III. třídy skupiny a s ním přichází tradiční sestava kola. Pokud se v ní nachází váš favorit nezapomeňte mu poslat hlas. Jednou za hodinu přes registrovanou sekci, pro neregistrované platí jeden hlas za den.

Spolehlivý výkon předvedl v brance Petr Matoušek z Lišova B, který si připsal druhé čisté konto po sobě. Na hřišti Vrábče si poradil se všemi nebezpečnými pokusy domácích a v úvodu sezony je velkou jistotou v brance spojených týmu Štěpánovic a Lišova B.

 

V obraně se vedlo dalšímu zástupci z Lišova B Tomáši Veithovi. Ten na pravém kraji podal výborný výkon v defenzivě a snažil se podporovat i ofenzivu. Gólově se z obránců prosadil Jan Kypta z Mladého B, který se výstavní trefou přičinil o zisk tří bodů na hřišti Ledenic. V dresu Rudolfova B se pak v obraně dařilo Milanu Mlčochovi, který jako nejstarší hráče svého týmu dodal mladému týmu potřebnou zkušenost.

 

V záloze se dařilo Janu Brůžkovi z Mladého B. Nejen, že dvě branky vstřelil, ale v závěrečných minutách zaskočil i za zraněného brankáře Dvořáka a připsal si pár úspěšných zákroků. David Tondl ze Včelné byl pak nejlepším hráčem svého týmu proti Trhovým Svinům. Jako správný kapitán vedl svůj tým k premiérové výhře a v závěru svůj výkon korunoval gólem. Další vydařený zápas má za sebou Jiří Tůma ze Slavče, který opět dirigoval ofenzivní sílu svého týmu a jednou se zapsal do střelecké listiny. Dva zásahy přidal o víkendu Václav Welser z Černého Dubu, který se na podzim vrátil k fotbalu po delším zranění. Ale ani jeho dvě trefy, nestačili na bodový zisk.

 

V útoku potvrdil své střelecké kvality Jakub Machovec z Rudolfova B. Ten v osmnácti letech dostává prostor mezi muži a kdo ví, třeba brzy dostane příležitost i v Krajském áčku. Jakub Brousek navazuje na jarní střeleckou formu a v dosavadních dvou kolech zatím zastiňuje navrátilce a loňského nejlepšího střelce Tošnera. Sestavu uzavírá kapitán David Schneider z Černého Dubu, ten byl bezpochyby po přestávce nejlepším hráčem v dresu domácího celku a v závěru se jednou zapsal mezi střelce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 14:58 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.