FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Brankář

 

Pavel Novák z Římova si počínal jistě po celou sezonu v brance svého týmu. V závěru sezony si připsal dvě nuly (celkem 4). Jeho tým inkasoval nejméně branek ze všech týmů v soutěži.

 

Obrana

 

Radim Petr se dostal do naší sestavy hlavně díky svým nevšedním komentářům v pozápasovém hodnocení. Díky němu jsme se mohli dozvědět, že ve III. třídě běhá řada osobností. Namátkou vybíráme Lukáše Pavláska ze Štěpánovic, Nicka Nolteho z Římova a Patrika Gedeona z Kamenného Újezdu B. Petr Kosař si udržel svou podzimní formu, což už se nedá říct o jeho týmu ze Štěpánovic, který se po podzimní druhé příčce propadl na jaře po zisku 6 bodů na konečné 9. místo. Daniel Pech byl stálicí v sestavě Vrábče a stejně se prezentoval i svými výkony. Univerzál, který může naskočit v obraně, ale i v záloze si v posledním kole připsal ocenění Muž kola.

 

Záloha

 

Petr Šteyer chodil vypomáhat, jako pendl z A týmu béčku a deseti góly se podílel na postupu Dobré Vody B do Okresního přeboru. Dvakrát v sezoně pak opanoval vyhlášení Muž kola. Podobně na tom byl i Miloš Schuster z Mladého B. Ten vynechal pouhé dva zápasy za béčko a prakticky každý víkend odehrál dvě utkání. Jak za A tým, tak B tým. Rovněž dvakrát opanoval anketu Muž kola. I třetí hráč v záloze byl dvakrát vyhlášen Mužem kola. Jedná se o Jakuba Šímu z Nových Hodějovic. Ten patřil po celou sezonu k jednoznačně nejlepším hráčům trenéra Aibal, který nešetřil slovy chvály na jeho adresu. Na jaře se mohli v Lišově spolehnout na výpomoc člena A týmu Davida Mlýnka. Tomu se navíc dařilo v záloze i střelecky, když nastřílel 9 branek.

 

Útok

 

 

Nejlepším střelcem postupující Dobré Vody B, byl Radek Candra. Ten odehrál v útoku povedenou sezonu a pravidelným přísunem branek pomáhal svému týmu v cestě za postupem. Střelecky chodil vypomáhat B týmu Ledenic, člen áčka Jan Fencl. I díky jeho 11 trefám obsadil nováček soutěže třetí příčku. Těžké pak bylo vybírat hráče z týmu Slavče. Trojice nominovaných hráčů obsadila první tři místa v tabulce střelců, dva nejlepší navíc odehráli jen půlku sezony. Výběr nakonec padl na Jakuba Brouska, který skončil se třinácti brankami na druhém místě v tabulce střelců. Svým způsobem však prezentuje útočnou sílu svého týmu, kde zastupuje i Jiřího Tůmu a nejlepšího střelce soutěže Miroslava Tošnera.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.