FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

Jan Říha (Červeněves) – Ač jeho tým skončil na 11. místě, Jan v každém zápase pochytal několik šancí. Celkově i svými zákroky pomohl k tomu, že jeho tým skončil na 3. místě v počtu obdržených gólů.

 

Ondřej Brzek (Skřivany) – Stále ještě devatenáctiletý obránce. Především na jaře ukázal svou střeleckou chuť, když z jeho pozice dokázal vstřelit 4 branky. Svou neutuchající aktivitou dopředu pomáhá neuvěřitelně svému týmu a je zodpovědný i směrem dozadu.

Milan Stránský (Kosičky) – Příkladný kapitán. Branky dává z pozice stopera, když je vývoj utkání špatný pro jeho tým, vytáhne se dopředu a i tam je velmi produktivní. Jeho 12 gólů je dobrý počin.

Filip Havlena (Myštěves) – Využívá svoji rychlost, kterou dělá soupeřům na lajně velké problémy. Během sezony se z něho stal téměř neomylný penaltový exekutor. V této sezóně dokázal vstřelit 9 branek.

 

Tomáš Vacek (Třebeš B) – Táhl Třebeš za touhou postupu. Ukázal čich na góly a vstřelil jich 17, což jeho Třebši k postupu nestačilo, když někde zbytečně ztracené body scházely.

Lukáš Veverka (Kratonohy B) – Kapitán mistrovského týmu zde nemůže chybět. Svůj tým táhl hlavně svým přehledem, když rozdával přesné přihrávky svým spoluhráčům do dobrých gólových příležitostí.

Jiří Gabriel (Stěžery) – Je na něm vidět radost ze hry, když může nahrát spoluhráči před prázdnou branku. Když Stěžery potřebovaly, ukázal Jiří svůj um a dokázal rozhodovat zápasy. Škoda jeho pracovního vytížení, mohl by hrát mnohem vyšší soutěž.

Lukáš Brixí (Probluz) – Výrazný tahoun Probluze, který dokáže udeřit v nečekanou chvíli a najednou tím úplně zvrátit vývoj zápasu. Nebýt jeho 22 gólů, byla by Probluz o několik příček níže. Rychlost a tvrdá křižná střela jsou jeho výraznými znaky.

 

Pavel Kuta (Dobřenice) – Zkušený borec, který si dokáže poradit v jakékoli situaci. Většinou najde správnou volby střely podél brankáře, lobu, či nahrávky do lepší pozice. V této sezóně dal hezkých 20 branek.

Jan Mukařovský (Slavia HK B) – Když má den, spadne mu do branky absolutně všechno! To ukazují zápasy s Kunčicemi (6 gólů), s Třebší (5 gólů). Jeho brankostroj se zasekl na metě 25 gólů.

Jan Žaloudek (Kosičky) – Nejlepší střelec soutěže. Pravidelnou brankovou radostí nasbíral 28 gólů. Více než kolik gólů vstřelil je úctyhodné to, že pouze v osmi zápasech vyšel tento střelec naprázdno. Svým gólovým čuchem by si zasloužil vyšší soutěž.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.