SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Ročník III. třídy skupiny B 2015/2016 je minulostí a před vámi je poslední možnost hlasovat o Muže kola. Hlasovat pro svého favorita můžete do středy do 12:00!!!

 

V brance se potřetí na jaře objevuje Michael Schuster, který se konečně dočkal vychytané nuly ve vítězném zápase proti Štěpánovicím.

 

Do sestavy se nám opět vešlo více ofenzivních hráčů a tak je jediným klasickým obráncem Martin Benedikt z Mladého B, který se pozorným výkonem v defenzivě podílel na tříbodovém importu ze hřiště lídra z Dobré Vody. Dalším hráčem, který odehrál povedené utkání je David Seethaler z Vrábče, který gólem a asistencí přispěl k výhře Vrábče. Na obranné pozici v naší sestavě je Petr Žáček z Římova, který se rovněž jedním gólem zasloužil o vysokou výhru svého týmu na hřišti Kamenného Újezdu.

 

Jarní střeleckou formu potvrdil v posledním kole v dresu Lišova B David Mlýnek, který se trefil dvakrát do sítě Nových Hodějovic. Stejně se střelecky dařilo i Tomáši Čencovi z Trhových Svinů, který dal dvě branky na půdě Ledenic. Zatímco předchozím dvěma dvougólovým střelcům, vystačili jejich střelecké manévry na jeden bod. Daniel Pech z Vrábče a Andreas Kolář z Mladého B se po svých dvou brankách mohli radovat ze zisků tří bodů.

 

V útoku se dařilo Františku Kopeckému, který zachraňoval v závěru svou druhou brankou v zápase remízu pro svůj tým z Ledenic. Hattrickem se blýskl na hřišti Kameňáku Jaromír Štrajt z Římova, který podtrhl výborný výkon celého týmu v závěru sezony. Posledním hráčem naší sestavy je Zdeněk Kroupa, který byl za svou pracovitost na hřišti, ale i mimo něj, odměněn nejen místem v základní sestavě, ale i vyrovnávací trefou v poslední minutě. V téměř ztraceném zápase, kdy jeho tým prohrával 5:1, se v závěru zápasu postaral o remízovou branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 19:08 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.