SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Aleš Matyásko (Struhy) - Gólman Struh dokázal udržet čisté konto v zápase s Jabkenicemi a podílel se tak na výhře 3:0.

 

Pavel Vonášek (Nemyslovice) - Kapitán Nemyslovic se opět trefil, k bodům to sice nevedlo, jelikož jeho tým prohrál na hřišti Žerčic, o sestavu kola ale nepřišel.

 

Milan Konopka (Struhy) - Obránce Struh nedovolil Jabkenicím ani jednou skórovat a na stránkách svého klubu byl zvolen hráčem zápasu.

 

Václav Novák (Pěčice) - Hráč "A" týmu byl pomoci béčku v Ledcích a opravdu pomohl. Pěčice zvítězily vysoko 7:1 a zahcránily se tak v soutěži.

 

Milan Krejčík (Strašnov) - Na hřiště se dostal až druhý poločas, ovšem vstřelil dvě branky a podílel se tak na vysoké výhře 6:3 nad Skalskem.

 

Libor Dlask (Pěčice) - Kapitán Pěčic dal důležitou druhou branku svého týmu, která následovala jen tři minuty po té první a načal tak pěčický gólostroj, který se zastavil na čísle sedm.

 

Jan Havelka (Kropáčova Vrutice) - Záložník lídra tabulky se tentokrát dostal do základní sestavy a svou brankou rozhodl o výhře 2:1 nad silným Zdětínem.

 

Michal Nastoupil (Žerčice) - Hráč Žerčic vstřelil obě branky svého týmu v souboji s Nemyslovicemi a rozhodl tak o tom, že Žerčice budou hrát III. třídu i příští sezonu.

 

Michal Mráček (Strašnov) - Útočník Strašnova si připsal dvě důležité branky v zápase se Skalskem. Nejprve otevřel skalskou obranu hned v první minutě utkání, poté těsně po začátku druhé půle zvyšoval na 4:2.

 

Dušan Moc (Pěčice) - Útočník Pěčic potvrdil svoji dobrou formu a na hřišti Ledec vstřelil pět branek! Výrazným způsobem tak nasměroval svůj tým k definitivní záchraně v soutěži.

 

Václav Vízek (Krnsko) - Kanonýr Krnska si připsal další tři branky v zápase s Horkami a výrazným způsobem se tak podílel na výhře 5:4.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.06.2016 09:45 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.