SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Předposlední sestava kola je na světě. Největší zastoupení v ní mají hráči Mladého, kteří vyprovodili sedmi góly mužstvo Kameňáku. Hlasování je pak na vás, tak nezapomeňte posílat hlasy do středy do 12:00.

V brance se podruhé na jaře objevuje Michael Schuster z Vrábče. Ten svůj tým podržel při šancích hráčů z Nových Hodějovic. Navíc si připsal asistenci u kontaktní branky Knytla.

 

V obranné trojici začneme u Martina Koupala z Římova. Ten si poločas odpracoval na svém obvyklém postu obránce, ale když viděl, jak se střelecky trápí jeho spoluhráči vyrazil do útoku a dvěma góly ukázal, jak se zachovat při zakončení. Zkušeným a bezchybným výkonem se prezentoval Petr Kosař ze Štěpánovic. Na brankové čáře hasil gólovku Volfa, na druhé straně mohl přidat gól, chyběl kousíček. Podruhé za sebou se střelecky prosadil David Fyrbach z Ledenic B. Podobně jako před týdnem se trefil krásně za hranicí velké čtverce, tentokrát jeho střela stačila na bod.

 

Záložní formaci tvoří hned trojice hráčů z SK Mladé B. To vyprovodilo Kameňák sedmi góly a největší zásluhu na tom má trojice Libor Szojka, František Souček a Miloš Schuster. Všichni tři se střelecky prosadili do sítě posledního týmu tabulky. Navíc Schuster stihl hattrick za 11 minut! Jedním gólem se podílel na vysoké výhře Římova i Petr Graman. Ten v záloze nezklamal a kromě gólu rozjížděl i řadu dalších šancí svého týmu. O víkendu opět nezklamal Jakub Šíma z Nových Hodějovic. Opět byl nejaktivnějším hráčem svého týmu a jedním gólem se zasloužil o konečnou remízu. Škoda dalších promarněných šancí.

 

 

V útoku naší jedenáctky pak máme dvojici hráčů z Trhových Svinů B, kteří v době největšího úspěchu fotbalového Česka na Euru 96, byli ještě na houbách. David Brůha (ročník 98) odehrál na pozici středního záložníka povedené utkání, v derby proti Slavči, kde na střídačce soupeře stál, co by trenér jeho otec Karel. Dvěma góly se pak prosadil Jiří Šemro (ročník 99), který svou aktivitou byl neustálou hrozbou pro soupeřovu obranu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 19:28 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.