SESTAVA KOLA - 29.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Hradecká Slavia otočila nepříznivý vývoj zápasu s Trutnovem, který se díky penaltě dostal do vedení. Neméně důležitou postavou konečné výhry Slavie byl i gólman Jan  Šebesta, který několikrát výrazně podržel svůj tým, a přispěl tak k výhře 1:3.

 

Kostelecká obrana s Kamilem Kaplanem přežila nárazové nápory Chlumce. Díky brance dalšího obránce Františka Kadavého zvítězil Kostelec nad Chlumcem 0:3.

 

Kratonohy neměly v zápase s Jičínem vůbec lehkou situaci a dokonce dvakrát prohrávaly. Zejména za nepříznivého stavu byl vidět domácí obránce Jan Huňák, který přesnými centry zásoboval ofenzivní hráče Jiřího Kořínka a Radka Mládka. O důležité vyrovnání se ve druhém poločase postaral střídající Matěj Jilemnický, který dalekonosnou střelou vymetl horní roh jičínské branky.

 

Týniště sice nestačilo na Červený Kostelec, ve druhém poločase byl jednou z nejvýraznějších postav zápasu Lukáš Slezák, který hýřil aktivitou, vstřelil branku a nadále byl pro hosty velkým nebezpečím. Z hlediska gólů byl rozhodujícím hráčem zápasu Ondřej Koval, který se podobně jako Lukáš Slezák dostával do velkého množství šancí a díky tomu, že dvě z nich proměnil, mohl se Červený Kostelec radovat z výhry 1:2.

 

Cidlina byla v zápase s druhým Náchodem hodně aktivní. Tvůrčími nápady vyčníval Jakub Trejbal, který si připsal asistenci u vítězné branky Cidliny.

 

Ve velké formě hraje v posledních kolech útočník Vysoké Josef Homolka, který se tentokrát předvedl dvěma trefami do sítě Dobrušky, kterou Vysoká porazila 3:0.

 

Broumov se proti Novému Městu dostal do kritické situace - prohrával o dva góly a přišel o dva vyloučené hráče. Přesto se Broumovští dokázali vzepřít nepřízni osudu a třemi góly otočili zápas. Dvě branky si připsal střídající Tomáš Mucha




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 15:41 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.