SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Čtyřiadvacátá kapitola okresního fotbalového přeboru na Příbramsku je po víkendu uzavřenou minulostí. I toho dějství bylo bohaté na góly, padlo jich 38, události, zajímavé momenty, překvapení a výjimečné výkony jednotlivců, z nichž vznikla následující sestava 24. kola, ve které mají po dvou zástupcích Dublovice, Krásná Hora a Rosovice. Pro hráče kola můžete tradičně hlasovat do stredečního pravého poledne.

Pak že Dobříš nemá dostatek kvalitních gólmanů? Jan Jechort v zápase rezervy na hřišti Trhových Dušníků přiváděl svými zákroky domácí střelce k zoufalství a hlavně díky němu hosté uhráli bezbrankovou remízu.

Kapitán mužstva Krásné Hory Martin Švec v posledních utkáních vykazuje stabilně dobrou formu, kterou prodal i v Luhách. Výtečně bránil, organizoval defenzivu hostů a navíc se prosadil gólově, když se trefil hlavou.

Jinecký obránce Martin Beneš patřil ke klíčovým postavám svého celku v souboji se sestupujícími Počepicemi, v němž domácí vybojovali jenom bod. Krajní bek si své odehrál, byl bezchybný a podporoval útok.

S přibývajícím věkem se přestěhoval Jan Dorfl z útoku do obranné řady, ale pozice krajního beka v sestavě Trhových Dušníků mu svědčí, což prokázal i ve střetnutí s Dobříší B. Vzadu byl spolehlivý, směrem dopředu aktivní.

"Kloubouk dolů, co ve svém věku na hřišti předvádí," vysekl rosovickému matadorovi Václavu Petákovi poklonu pičínský obránce Jiří Kuba po vzájemném souboji, v němž šestačtyřicetiletý záložník dirigoval tým k výhře.

Nejlepší kanonýr okresního přeboru Petr Mora z Rožmitálu se připomněl v domácím utkání s Nečíní, kdy se dvakrát střelecky prosadil do přestávky proti dobře organizované obraně hostů a po jeho akci padl i třetí gól vítězů.

To bylo představení! Tahoun krásnohorske ofenzívy Miroslav Turek pomohl výrazně prolomit prokletí svého týmu v duelech s Luhy, na jejichž debaklu se podílel dvěma trefami a stejným počtem gólových asistencí.

Na jaře je Martin Vondrák ústřední postavou dublovických fotbalistů, což potvrdil i ve Lhotě u Příbrami, kde přispěl k demolici domácích Kovohutí dvěma zásahy, navíc suverénně opanoval střed pole, odkud vymýšlel akce.

S blížícím se koncem soutěže nalezl mladý útočník Bohutína Zdeněk Buch střeleckou mušku a pohodu, což si přenesl i do střetnutí na Nové Vsi, kde po změně stran dvěma góly obrátil vývoj a zajistil svému celku tři body.

Mnozí fanoušci i činovníci dublovického fotbalu Davida Krůtu odepsali jako notorického spalovače šancí, ale on jim na hřišti nepříjemných Kovohutí ukázal, že se mýlili. Dvěma trefami před pauzou nasměroval hosty k jasné výhře.

V o záchranu bojujícím mužstvu Rosovic je Jan Tuháček jedním z nejlepších střelců soutěže. Svůj zabijácký instinkt prokázal i v derby s Pičínem, kdy díky svému důrazu, dravosti a pohotovosti dvakrát dostal míč za záda gólmana.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.06.2016 15:00 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.