SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Je tu sestava kola pro 24. kolo!!!

(formace: 3 - 4 - 3)

BRANKÁŘ:

Jan Benedikt: Gólman týmu TJ Slavoj Chodová Planá B. V nedělním utkání proti Zhoři několikrát podržel svůj tým za nerozhodného stavu 0:0 parádními zákroky, kterými odstartoval tříbodové vítězství Chodovky.

 

 

OBRANA:

Jan Schaller: hráč týmu TJ Sokol Holostřevy; V utkání 24. kola se mu dařilo, měl nemalý podíl na kompaktní hře obrany a i jeho zásluhou Holostřevy neobdržely ani jednu branku.

Petr Tomek: fotbalista hájící dres týmu TJ Slavoj Chodová Planá B. V neděli byl platný jak v obraně, tak i v útoku, a to když se jedním vstřeleným gólem podílel na vítězství 5:0.

Petr Barna: Velice užitečný článek týmu TJ Sokol Holostřevy, v zápase proti Hoštce se mimo své práci v obraně věnoval také podpoře útoku, odměnou mu byly dva góly.

 

 

ZÁLOHA:

Tomáš Sykal: Záložník týmu TJ Slavoj Chodová Planá B, na domácím hřišti proti Zhoři se prezentoval jak pěknou hrou, tak i dvěmi brankami, z čehož jedna byla vítězná!

Tomáš Barna: Fotbalista patřící klubu TJ Sokol Holostřevy, proti hošťce se prezentoval sympatickou a kreativní hrou, také se dokázal prosadit, když zvyšoval náskok svého týmu na 6:0.

Roman Šlehofer: Hráč týmu TJ Dynamo Studánka, o víkendu se předvedl spolehlivou hrou a pěknými myšlenkami, které do hry vnesl.

Miroslav Pechr: Středopolař hájící barvy týmu TJ Chodský Újezd B, svou spolehlivou hrou dodával středu sestavy Újezdu klid a napomohl ak výhře 5:3.

 

 

ÚTOK:

Karel Swienczyk: Elitní útočník ofensivního štítu Studánky opět ukázal svou sílu, a to když čtyřmi trefami sestřelil Vranov!!

Petr Hotový: Forvard z TJ Čechie Halže B dokázal podržet svůj tým když otevřel skóre zápasu se Ctiboří a svým druhým gólem skóre uzavíral na konečných 7:1.

Patrik Urbánek: Útočník z TJ Chodský Újezd B, dokázal se proti Bernarticím dvakrát prosadit a tím výrazně pomohl ke konečné výhře 5:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 20:52 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.